Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (27.10.2009 13:05:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* 5. Grawe zavarovalnica 2. Zavarovalnica Maribor 7. Merkur zavarovalnica 6. Zavarovalnica Tilia 4. Generali zavarovalnica 3. Adriatic Slovenica 1. Zavarovalnica Triglav Tut jaz bolj na blef izpolnila, ker razen z Triglavom in Mariborsko nimam izkušenj ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Joj sem mislila kolk je mrtvina tule gor, ko nisem nobenega obvestila na meil dobila ... pa vidim da sta vseeno nekaj čvekale ... očitno RR nagaja. Hvala punce za vspodbudne besede ... saj vem, da je Neži več kot pa nevem kaki papirji ... samo pač tak občutek sem dobila v tisti družbi, ko so vsi nekiu ambiciozni, jaz sem se pa "samo" s familijo zadovoljila in niti v prihodnosti nimam nekih želja po neki hudi karieri ... no nek zadnji štepselj res nebi bila, samo komovčarska pa tut nisem ... Ma saj vem kaj je ... trenutno me daje tale diploma, ki mi ne zalaufa tako kot bi si želela ... res je hudičevo težko se po več kot enem letu dol vsest in rečt, zdaj bom pa neki napisal. Tak da kapo dol vsem tistim, vam je že uspelo!!! Drugače sem pa tut zdaj mala sirotica ... mojadva sem namreč učeri zgodaj zjutraj peljala na avtobus in sta šla za 3 teden na treking v Nepal ... no in zdej skos premišljujem kaj gre lahko vse narobe pa kaj če ju ne bo nazaj ... sem trapasta ne, namesto da bi premišljevala kako jima je lepo in kaj vse novega bosta videla ... Aja, pa danes smo po 2h mesecih prvo noč kolikor toliko normalno spali ... zaspala je ob 8ih in se je zbudila samo ob 1ih in 6ih zjutraj in potem spala še do 8ih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Še to mi povejte, če se kateri kaj sanja, kaj bi to lahko bilo: Neži je učeri dobila po zgornjih starneh dlani, zapestju in podlakti take čisto drobne rdeče pikice (nič izbočene) ... zvečer so bile po celem telesu .. em klical azdravnika pa je rekel naj malo počakam, če bo kaj slabše naj pa prideva se pokazat ... no danes zjutraj teh pikic ni bilo več oz. so bile samo še po trebuhu in hrbtu, ampak zelo zelo blede in male ... premišljujem, če je to reakcija na spremembo klime (pač hladneje pa notri laufa centralna in je bolj suh zrak) ...
|
|
|
|