5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (19.9.2009 16:29:33)
|
ojla.. moj izpit je šel po zlu. Nisem imela sreče s marsičem. Pa drugič. Mi ni hido, ker sem se itak po doooolgem času zravens pravila in da sem vsaj videla kako ta izpit (ki ga večina dela po 3 ali 4x[sm=zmeden.gif]) sploh izgleda.[sm=smiley36.gif] Kahlica..kakal še ni niti enkrat, pa jo imamo nekje 3 tedne. Lulal je parkrat. NJavečkrat zjutraj, takoj ko se vstaneva. Ker znakov mu ravno ne prepoznam. Pri kakanju pa takole: ko on naredi 'ghhh', je že konc, sem že zamudila.[sm=jezicek.gif] Je 123 konc. IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA Smo pa imeli ta teden sistematski in imamo pri 9 mesecih 8,5 kg in 72 cm. Smo skoz bolj pri ta suhcenih. Tai je isti maneken. Danes smo bili v šopingu za tamalga. Sva mu kupila prehodno jaknco, trenirko in nekaj majic. Pa čevlje sva gledala, sam še bomo mal počakali, ker še mu je 19-ka za cm prevelika, 18-tke so itak bolj za 'šminko' v vozičku kot pa za hodit. Naj najprej shodi, potem pa po čevlje. Sam, jao, so dražji, kot za mene.[sm=smiley36.gif] Vejo, na čem služit, na otrocih, ker vse tako hitro prerastejo! Za zobozdravnika še mi tudi nismo dobili nobenga datuma. Varstvo..prvo leto bo pri moji mami. srečanje..jaz dvomim, da prideva, ker ima moj avto za v službo, če ga pa jaz peljem, pa morava z mojim vstat ob 6h, ga peljat, da imava avto in vandrat do 10:30, ker se nama glede na relacijo ne splača nazaj domov.
|
|
|
|