5ra_28 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (3.9.2009 9:39:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee gromki je danes preživel svoj drugi padec. tokrat je sprobal, kako se pada s postelje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] pa je blo dretje v bajti. hb, mu ni nič. jutri imamo posvetovalnico. joj, ubožček.... se mi je zdelo včeraj, da sem slišala nek glasen jok, celo do nas..[sm=smiley36.gif]malo šale... midva pa taia že kak mesec učiva, kako se pride dol iz postelje in kavča. vedno ko je na kavču recimo, ga obrneva in ga 'splaziva' do točke, da je ritka na previsu, potem pa nogice padejo dol in stopi na tla. pa je ful vesel. pa ko je dol geldal, mu z roko potolčem po tleh, potem pa po glavici in pravim auuu.. in že lep čas, sedi ob robu postelje in gleda dol in gre stran ali pa se preseda. saj itak ni nikol sam, je eden on naju zraven. sam se res vidi, da se mal zaveda. ker gleda dol, pa se umakne, tudi če mu kaj pade dol, se ne steguje. pameten dečko.[sm=bravo.gif] joj, imate dela s temi kosmiči..[sm=jezicek.gif] jogurti, skutke...navaden sadni jogurt, tudi kruhek not namečem, na koščke (to sem jaz tudi imela rada, še imam! in z veseljem pojem, če tai kaj pusti[sm=smiley36.gif]. Skutno z jogurtom pa kupim kar tisto 500 gramsko iz Lidla (Linessa), je že jogurt zmešan s sadjem in jo ima več dni. dijo, grem se učit.
|
|
|
|