Sulfinija -> Razočarana (2.6.2005 12:46:50)
|
Ojla!!! Najprj lep pozdrav ti pošiljam.Ups vem kako je vse skupaj hudo,vendar ne bit razočarana zaradi njenega prihoda :hudicek: drug mesec bom mogoče končno ugledala svojih:modri: na testu. Joj kaj pa pol bi jaz morala naredit v kaki kši sem jaz. V ponedelejk sem po tretjem IUI delala test,ki je bil pozitiven,v torek ponovno in pol sem šla na kri v MB in tam mi je pokazalo hormon 16,voda pa negativno,...Kaj pa pol bi jaz morala naredit,ker vem dase je mogoče nekaj dogajalo,ali se še bo zgodilo pa mi niso vedli razložit kaj je,...V glavnem ne od izcedka in ne od :hudicek: ni duha in ne sluha pri meni. Če do ponedeljka seveda ne bo nič pol bom šla h svoji G in bom dala ponovno kri da vidive če hormon narašča ali pa je žal padu.In tako se že matrama iz meseca v mesec že dve leti in še vedno nisva dobila svoje :duda:,ki si jo oba močno želiva. In dopust trka na vrata in sploh ne veva kako bo sedaj vse skupaj s tem kajti veš,če bom vseeno dase bo pikica obdržala si že ne bom reskirala in šla nekam daleč saj mi :duda: pomeni več kot pa en dopust. Upam,da sem te kaj potolažila in te prav lepo pozdravljam. Če pa rabiš še kakšno tolažbo,pomoč pa mi lahko pišeš kar na privat,a je prav? LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|