Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izlet v Benetke z ladjo 13.8.2009 18:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti jih odsvetujem: veliko stopnic, ozkih ulic med kanali, gneca na glavnih turisticnih tockah in tudi po ulicah v glavni sezoni, malo ali nobenega javnega WC-ja (vsaj jaz ga nisem zasledila). Prakticno ne vidim razloga, da bi sla tja z majhnim otrokom (z vozickom sploh ne, mogoce le s kaksnim slingom ali kengurujckom), razen dejstva, da me Benetke vsakic znova zacarajo.
|
|
|
|
RE: Izlet v Benetke z ladjo 13.8.2009 18:52:02
|
|
|
|
ona
|
Točno tako kot je Mič napisala...Benetke vsekakor niso za otroka v vozičku,ker so same stopnice in namesto,da bi si vidva kaj ogledala ali sploh videla,bosta mogla samo voziček prekladat po stopnicah...raje počakajte,da še malo tamičken zraste Je pa z ladjo lepo it,tudi za otroke
|
|
|
|
RE: Izlet v Benetke z ladjo 13.8.2009 22:06:12
|
|
|
|
cgorjanc
|
Tudi jaz mislim tako kot od Mič II in ona, raje počakajte oz.pojdita sama na enodnevni izlet po Benetkah.Je pa res kaj videti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odkrivamo IT smučarske destinacije te zimeTo zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?