Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 18:55:54
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Da naj mi plača za silikonce, jaz bom pa njemu za lobotomijo pa si bova kvit Uh ti pa si kruta.. Ne, temu se reče delno prijazna
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 18:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je ceneje lobotomija al silikon??
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 18:58:43
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Kaj je ceneje lobotomija al silikon?? Lobotomija - gre na ZZZS
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 18:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Florina Kaj je ceneje lobotomija al silikon?? Lobotomija - gre na ZZZS
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:01:29
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi. Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste????
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi. Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste???? In kaj je naredil tale stric potem??Se pobral po mojem ves usran.Bi se zadrla za njim,če rabi eno Papmersko.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Da naj mi plača za silikonce, jaz bom pa njemu za lobotomijo pa si bova kvit mislm...tole!!!!! svaka ti cast!
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi. Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste???? In kaj je naredil tale stric potem??Se pobral po mojem ves usran.Bi se zadrla za njim,če rabi eno Papmersko. Mogoce bi jo rabilo ostalo obcinstvo
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Raho Da naj mi plača za silikonce, jaz bom pa njemu za lobotomijo pa si bova kvit mislm...tole!!!!! svaka ti cast! O muca dobro jutro....
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:30:15
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi. Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste???? In kaj je naredil tale stric potem??Se pobral po mojem ves usran.Bi se zadrla za njim,če rabi eno Papmersko. Pobral se je, kaj bo pa, siromak
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:31:28
|
|
|
|
silvya
|
Da mu nihče ni rekel, da mora gledat moje joške in da imam dovolj velike da mu z njimi zaprem goflo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
čudno bi ga pogledala in bi si mislila svoje.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 19:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi mu rekla da mu plačam lobotomijo, ce on men silikon!
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 20:53:39
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Da mu nihče ni rekel, da mora gledat moje joške in da imam dovolj velike da mu z njimi zaprem goflo. In če bi ga slučajno zadušila????? Bi ga imela na vesti kot poštenega človeka
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 22:24:08
|
|
|
|
Barbara_L
|
Nič. Takim se ne splača niti v fris pljunit, kaj šele govorit z njimi.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 22:26:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz se pa ne bi spomnila tako ustvarjalnih odgovorov...mi pa tudi dol visi, ce sem komu vsec ali ne oz. kako je komu vsec moja majica in moje prsi. Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste???? Ej, d'best
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 13.8.2009 23:58:40
|
|
|
|
Gina
|
J.ebi ga, vse pač ne moremo imeti velikih. A zamenjava?
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 1:48:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala, ker ste opazili
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 9:28:14
|
|
|
|
*alja*
|
Za igrat so zadosti, za dojit si pa bomo kupili kravo
< Sporočilo je popravil *alja* -- 14.8.2009 9:29:20 >
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 9:31:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1 če bi vam mimoidoči neznanec na ulici rekel, da majčka, ki jo nosite, bi lepše zgledala na ženski / punci, ki ima večje prsi ? lp hmmm....jaz pa se sprašujem, kak se vam le ta ukvarjati s takimi tipi? in se potem še dva dni ukvarjat s tem, kaj vse bi mu lahko zabrusile, če bi se spomnile.... jaz bi ne odgovorila čisto nič....bi šla lepo naprej....
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 9:33:13
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Da naj mi plača za silikonce, jaz bom pa njemu za lobotomijo pa si bova kvit pa si ziher, da bi vedel, kaj imaš v mislih?
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 9:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa takoj dobim trenuten navdih Nikoli ne bom pozabila, ko sem dojila v MS pred Šparovo trgovino, obrnjena vstran, zakrita... Pa en stric kar bulji meni čez ramo, kaj delam, pa steguje vrat, pa bulji, pa komentira: Mislim, da mali (sin) ceca. Kak lahko... Jaz pa njemu: Eno imam še vedno fraj, boste???? omg!!!!!kake pa mate no!!!!!
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 14.8.2009 9:34:40 >
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 10:59:17
|
|
|
|
maychi
|
V takih primeri, ko te nekdo "preseneti" navadno ostanem brez besed, ker niti ne pričakujem in sem z mislimi čisto drugje-priznam. Tako da verjetno ne bi "imela časa" odgovoriti. Bi pa tudi tisti trenutek pozabila na to. Je pa dobra s silikoni in lobotomijo
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve odgovorile 14.8.2009 11:29:47
|
|
|
|
alda
|
verjetno bi se mu samo zasmejala v fris, ker joške mam pa res take, da komot konkuriram Pameli Andersson.,.. kajti joške lahk povečaš tako al drugače,..pameti pa ne moreš !!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?