Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje novorojenčkov 13.8.2009 13:06:07
|
|
|
|
botrca
|
Misliš proti tuberkulozi? Ne cepijo več proti tej bolezni. Poglej kaj ti piše v cepilni knjižici?
|
|
RE: Cepljenje novorojenčkov 13.8.2009 13:22:39
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Misliš proti tuberkulozi? Ne cepijo več proti tej bolezni. Poglej kaj ti piše v cepilni knjižici? v porodnišnici, vsaj v lj, podpišeš obrazec in izjavo, da otroka ne želiš cepiti proti tuberkulozi in da nihče v družini ni/je imel to bolezen. Verjetno ga pa lahko cepiš, če želiš???
|
|
RE: Cepljenje novorojenčkov 13.8.2009 14:10:25
|
|
|
|
mamica2009
|
Ja verjetno je to proti tuberkulozi.Sem prebrala da je z lanskim letom ukinjeno. Niso pa me nič vprašali v P za cepljenje. Hvala vam vseeno
|
|
RE: Cepljenje novorojenčkov 13.8.2009 14:13:59
|
|
|
|
botrca
|
Mene tudi niso nič vprašali niti mi je kdo kaj omenil niti dal kak papir za podpisat. Rodila sem pa 2007 v Sl. Gradcu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?