|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakupovanje
13.8.2009 11:38:36   
neanja duo
Oj!

Mene pa zanima,tisti,ki ste pri taščah,mamah,....,kako zgleda vaše nakupovanje?Ali takrat,ko greste po nakupih zase,nakupujete tudi za starše(seveda plačajo oni svoje)in jim pripeljete ,redno?
Mi nakupujemo samo zase,razen redkih izjem.Jaz sem mnenja,če so pri močeh,imajo svoj avto,lahko grejo sami.Ne bi jim nosila,ker se jim ne ljubi samim v trgovino.
Z veseljem bi,bom šla,če ne bi mogli sami,bi bili brez avta,bolezen,...
A narobe razmišljam?

lp

nd
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakupovanje
13.8.2009 11:55:39   
sončnica14
Z mojimi starši živimo v isti hiši (onadva imata spodaj svoje stanovanje, mi pa zgoraj z lastnim vhodom).  Vedno nakupujemo vsak zase. Moja starša nikoli ne pričakujeta, da bomo nabavili hrano ipd. še za njiju dva.  Izjemoma mami za nas kupi kakšno malenkost ali mi za njiju. Do najbližje trgovine je cca 5 km, pa če vem, da gre ona v trgovino, meni pa manjka samo ena stvar, potem jo prosim, da mi prinese in ji tudi dam denar. Enako obratno. Ampak to so izjeme.
Razumemo pa se super.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2009 12:00:16   
neanja duo
Tudi mi smo v isti hiši.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2009 12:09:36   
ksenjak
Smo v isti hiši, vsak v svojem stanovanju, v svojem gospodinjstvu, kar pomeni, da vsak kupuje samo zase. Včasih, če taščo vidim isti čas, ko se odpravljam v trgovino, sicer vprašam, če rabi kaj, to je pa tudi vse.

lp

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2009 12:44:44   
**NiNa**
Z mojimi starši živimo v isti hiši (onedva spodaj, mi zgoraj). Mi pa vedno vprašamo če kaj potrebujeta oz ko grem jaz iz službe spotoma pokličem še mami in mi pove kaj rabi, sedaj ko pa sem jaz na porodniški mi pa bolj odgovarja če ona hitro skoči v trgovino pa meni prinese kar rabim. Nam zaenkrat vsem skupaj tako odgovarja, ko nam pa ne bo več, bomo pa spremenil user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2009 14:17:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Smo v isti hiši, vsak v svojem stanovanju, v svojem gospodinjstvu, kar pomeni, da vsak kupuje samo zase.

enako

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2009 15:08:25   
bskrle
Ah, mi smo pa eno posebno pleme, živimo narazen -3 km- ampak mami vedno naročim, da mi kaj prinese iz Mercatorja, ker hodi ob torkih in ima popust,  če ve, da grem v trgovino, mi naroči, da ji kaj prinesem, a nikoli cele fasunge.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2009 15:32:19   
neanja duo
Ja,mislila sem celo fasungo,redno vsak teden

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2009 16:31:04   
glen
Smo v isti hiši, vsak v svojem stanovanju, v svojem gospodinjstvu, kar pomeni, da vsak kupuje samo zase. Včasih, če taščo vidim isti čas, ko se odpravljam v trgovino, sicer vprašam, če rabi kaj, to je pa tudi vse.

se podpišem in obratno

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2009 19:06:43   
diva 4
Smo v isti hiši z mojimi starši, mi zgoraj s skupnim vhodom.Po fasungo hodimo vsak zase, po vsakodnevno ( kruh in kake malekonsti ) pa ponavadi skupaj.Če grem jaz prinesem za moje, ali pa obratno.Seveda damo denar in obratno.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2009 22:06:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Smo v isti hiši, vsak v svojem stanovanju, v svojem gospodinjstvu, kar pomeni, da vsak kupuje samo zase.

enako

Tudi pri nas je tako.

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2009 22:49:33   
khurde
Ista hiša, dve gospodinjstvi. Vsak kupuje zase. Včasih tašča sicer reče, da če bomo kaj šli v šoping v kakšno trgovino, kamor ona ne hodi redno (npr. lidl), da ji kakšno malenkost (ki je ne rabi nujno) prinesemo, samo to je tko, da pol samo za to ne hodimo in tudi ona tega ne pričakuje. In včasih jo jaz srečam na vrtu ali stopnišču, ko gre v trgovino, pa me vpraša, če kaj rabimo; ponavadi ne, včasih pa se mi ne da v trgovino samo po kruh, če gre itak že ona tja. In ona nikoli noče sprejeti denarja od nas, da ji vrnemo za nakupljeno, jaz pa zdej tut ne sprejmem od nje, da mi vrne (gre pa vedno za vsote do nekje 5 evrov).

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?