Vreme v septembru (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

timoteja -> Vreme v septembru (13.8.2009 9:26:21)

Pozdravljeni. Zanima me, če je kdo zasledil oz. spremljal, kakšno vreme je napovedano za letošnji september, kajti imamo še planiran dopust in morje od 5-12.september v Biogradu. Kakšne imate izkušnje z morjem v posezoni? Hvala in lep dan, poln pozitivne energije in lepih misli.

liliana -> RE: Vreme v septembru (13.8.2009 10:21:57)

Ali je sonce.....ali pa je oblačno......včasih tudi kaj zapiha in kakšna dežna kapljica zna tudi past.....

miapia -> RE: Vreme v septembru (13.8.2009 10:36:08)

Že 5. leto gremo na Brač prvih 14 dni v septembru. Lani je bilo celih 14 dni od 30-35 stopinj. Edino predlani je bilo par dni tako mrzlo, da dalmatinci ne pomnijo, naslednji teden je bil pa spet vroč.

liliana -> RE: Vreme v septembru (13.8.2009 10:40:20)

Mi tudi gremo vedno v Septembru nekam v Južno Dalmacijo.....lani smo recimo imeli prvi teden 35 stopinj....drugi teden pa okrog 23.....

Včasih smo imeli celih 14 dni sonce in toplo.....včasih nekaj dni vmes oblačno, potem spet sonce......ni nekega pravila.....pa saj če ni dežja je vse vredu...itak pa tam dol ni tako, da bi tri dni zapored nonstop lilo.....

bambi14 -> RE: Vreme v septembru (19.8.2009 10:58:37)

KDOR IŠČE;...........

jaz iščem kako bo vreme, ker mislimo spičit nekam v J Dalmacijo po 7 sept. in nič kaj ne najdem, razen vašo mini debato,......[sm=smiley36.gif]

zanima me , če imate kako dobro izkušnjo z nastanitvijo v sept.?,...imam pa 1l staro punčko,...torej: pesek, blizu plaža, pa kaka senca ni odveč,...najraje otok,...oz. vseeno samo, da je fajn,..

Hvala za pomoč,...lep dopust,...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

**Tinkara78** -> RE: Vreme v septembru (19.8.2009 11:06:46)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Že 5. leto gremo na Brač prvih 14 dni v septembru. Lani je bilo celih 14 dni od 30-35 stopinj. Edino predlani je bilo par dni tako mrzlo, da dalmatinci ne pomnijo, naslednji teden je bil pa spet vroč.

Torej se mogoče srečamo :)

Tudi mi hodimo na dopust v septembru. Še vedno smo imeli srečo.

tins -> RE: Vreme v septembru (19.8.2009 11:17:22)

MORA bit lepo- ker gremo mi tudi takrat :)

rija -> RE: Vreme v septembru (19.8.2009 11:22:14)

dve leti smo meli sranje z vremenom septembra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ali v kvarneru ali v dalmaciji.

Stran: [1]