Anonimen -> RE: dojenček joka ob večirih (23.8.2009 14:49:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesnic Že 2 dni jo poskušam navaditi na flaško. Tudi jaz sem poskušala tako, da sem ji dala najprej zizo, pol sem ji jo pa vzela in sem ji dala flaško, vendar se je jokala. Je pa res da se je danes manj jokala kot pa včiraj. Najprej sem poskušala dati flaško 1 uro po obroku, pa se je samo jokal, potem pa sem ji dala ko je bila lačna, vendar ni bilo uspeha. V bistvu ne vem kako dolgo naj to poskušam? Jaz naredim tako, da ko je lačna ji dam flaško, pol ko pa vidim da se naprimer joče cca par minut ji pa dam flaško. Čisto sen že obupamna. Je pa fajn da je navajena flaške, kaj pa če npr. mati zboli, otroček ne sme tega mleka piti. Kako še naj poskušam, da bi mi zagrabla flaško? Tako mi je še nihče ne more čuvat, zato ker je čist odvisna od mame. In zaradi tega ne morem tudi it po opravkih. Kolk je pa mala stara? Naš je bil do 10.meseca dojen 5x na dan, pa sem vseeno lahko šla po opravkih - sem ga pač vzela s sabo. Zakaj bi moral biti otrok navajen na flašo? In ko sem bila prehlajena, sem ga vseeno dojila, res da nisem jedal antibiotikov, poznam pa tud primere, ko so mamice jedel hiconcil, pa dojile. Otrok dobiva z dojenjem vse, tudi protitelesa.
|
|
|
|