Solero -> RE: Sprememba v odnosu s prihodom otročka (9.10.2009 22:38:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Ja odnos se spremeni, pri nama je šlo na boljše. Tud glede spolnosti nimava težav, no edino to, da kar sredi dneva ne moreva, če je mali buden, ker tud risanka ne pomaga, on vedno pride "pošnofat" kaj počneva, če se mal skrijeva v spalnico. Pa seveda se pri vseh odločitvah izletih, dopustu,..., odločava tako, da bo prav za otroka in seveda če je prav in luštno zanj je tudi za naju. Se pa velikokrat dobiva v momentu, ko ga gledava pri kaki dejavnosti, al pa ko spi ves razpotegnjen čez posteljo in sploh ne moreva verjet kakšne čudež je ta najino dete in takrat se počutiva še bolj povezavo in povezuje naju toliko bolj še otrok. In ja jaz lahko definitivno rečem, da se imam zdaj 100% boljše, kot takrat ko Aneja nisem imela. In komaj čakam, da bom imela še kakšno malo štručko. No da ne bo zvenelo samo pocukrano. Seveda pridejo tudi dnevi, ko se skregaš, ko ti gre na živce partner, ko si preutrujen od nenehne "skrbi"/nege za otroka, dom,.....No zato pa toliko bolj spodbujam to, da si ženska vzame tudi čas zase. Jaz grem npr. s prijateljicami na večerjo sem pa tja, pa šoping, pa savna, pa kavica s prijatelji iz faksa. Sinko gre kdaj prespat tudi k babici in dedku in takrat sva midva "home alone" in si znava naredit prav zabavno samo za naju. In to paše. Ker če sva midva zadovoljna, potem sva tudi zadovoljna starša in s tem tudi bolj zadovoljen otrok. Točno tako je pri nama.
|
|
|
|