|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tiste ki vam je odtekla voda
14.8.2009 12:07:53   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Sem v 37.tednu, zaenkrat še brez popadkov.Zanima me, v katerem tednu vam je odtekla voda in kako hitro ste šprišle v bolnico ter rodile?

Odtekla mi je na PDP, v porodnišnico sem šla takoj ko je začelo teči, ker sem bila doma. (bilo je ponoči) Rodila sem z umetnimi 12 ur po tem ko mi je voda odtekla. Svojih popadkov nisem imela nič.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2009 13:11:25   
poli*
Voda mi je odtekla 1 teden pred pdp., čez 11 ur sem rodila z umetnimi popadki.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.8.2009 22:12:31   
Balonchy
Voda mi je v celoti odtekla v 36 tednu.
Ob 5-ih zjutraj, ob 6-ih sem bila v porodnišnici, CTG ni kazal popadkov, zato so me dali ležat na odd.
Ob 9:30 so začeli popadki, rodila sem ob 15:29.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.8.2009 10:43:20   
lillchy123
10 dni pred rokom, po žlicah user posted image . je trajalo ene pol ure, da sem ugotovila, zakaj gre user posted image . se pravi ob pol dveh zjutraj, ob pol treh sem prišla v P, po klistiranju pkrog 4h dobila popadke in rodila ob 7.51! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.8.2009 10:48:29   
_sanja_*
Voda mi je odtekla, ko sem bila noseča 38t6d.
Odtekla mi je v curku okrog 12.30h. Ob 13.30h sem prišla v P in ob 15.52h rodila mojega Nalauser posted image

Naravno, s svojimi popadki. Začeli so se nekje ob 13h. Dva ali trije na 5 min, nato pa takoj na 3,2,1 min...

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 24.8.2009 10:50:19 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.8.2009 1:32:53   
sladka_seka
zivjo meni je voda otekla v 40tednu in 5 dni
v porodnisnico sm sla ob 22:30 rodila pa sm 13:07 s pomocjo carskega rezauser posted image
ampak povedan po resnic je ze vse pozableno sej bos vidla

< Sporočilo je popravil sladka_seka -- 27.8.2009 1:33:48 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.8.2009 23:40:39   
negra
Voda mi je v celoti odtekla ob 5 zjutraj, v porodnišnico prispela pol ure kasneje. Rodila z vakumom po 17 urah umetnih popadkov, ko se je mudilo, ker sva oba bolj kot ne visela na nitki user posted image

Kakšnega otročka bomo še imeli, bolečino pozabiš, čeprav nisem dobila nič proti bolečinam - ampak nikoli več v Trboveljski porodnišnici!!

(odgovor članu sladka_seka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.8.2009 21:36:54   
Teni_
Meni je odtekla v 36. tednu. Rodila sem z izključno umetnimi popadki v eni uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.8.2009 22:24:47   
SaaS
Voda mi je odtekla 8 dni pred rokom, v "šusu". Rodila sem 15 ur kasneje z umetnimi popadki.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.8.2009 9:50:15   
Bojana82
No pri meni je bilo pa tako, da sem samo mislila da mi je odtekla vodauser posted image ( to mi še sedaj ni jasno )....prebudili so me rahli popadke ob petih zjutraj, potem sem šla lulat in nazaj v posteljo, ker popadki niso bili redni...... po približno petih minutah pa je bila postelja kar precej mokra in čutila sem da mi teče ven, bila sem prepričana da mi je odtekla voda!

Pridem v porodnišnico jim povem, da mi je odtekla voda....okej me pregledajo in rečejo.....ja gospa da bi vam odtekla voda je pa nemogoče.....še danes mi ni jasno od katere tekočine je bila potem mokra posteljauser posted image

......v glavnem še isti dan ob 13-ih sem že rodila!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.9.2009 6:05:10   
Anonimen
Dobro jutro.

Super ste se razpisale in toliko različnih zgodb. Meni voda še ni odtekla. Sem v 40 tednu in že 14 dni odprta 3 cm- brez popadkov. Danes imam zopet pregled in bomo videli kako in kaj.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
1.9.2009 6:20:51   
CatJa
1. mi je voda odtekla 20 min pred porodom (v porodnišnici), 40t4d, 2. mi je voda odtekla doma, v porodnišnico sem prišla brez popadkov, tako da sem uro in pol pred porodom dobila umetne, rodila dan pred PDP.

Pa srečno, zasavka!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.9.2009 6:42:16   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Ljupka: Kako pa veš, da ti odteka po kapljicah? Jaz imam še dnevni vložek notri, ker imam močan bel tok.

Po komentarjih sodeč, potem ni treba takoj v B šibat, ko ti odteče voda.

Halo zasavka!

Verjetno se vse nosečke sprašujemo kako je z odtekanjem vode...
Jaz imam prvo nosečnost (39 tednov), in svojih izkušenj še nimam... ker pa sem nekaj dni preživela v Porodnišnici sem videla in slišala opozorila med.sester kako vemo/vejo da je voda in ne urin...

BISTVENA RAZLIKA:

VODA - je prozorna, brez barve in vonja, ter topla, in nemoreš jo nadzorovat pri uhajanju tako kot urin...

URIN - je rumen in ima vonj, ter lahko ga zadržiš...

Tako si jaz predstavljam to zadevo... upam da se ne motim in da bom vedela če mi bo voda slučajno začela odtekat...

Lep dan še naprej!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.9.2009 8:44:52   
baby blue
oktavija tole bo pa tudi meni pomagalo... 

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.9.2009 10:22:22   
Lenck
Zdaj imam pa tudi jaz vprašanje user posted image

Nekaj dni sem preživela v porodnišnici, ker sem imela popadke, ki pa so se čez nekaj ur umirili in tako nisem odprta dovolj, da bi rodila (pač, beba si je na poti premislila user posted image ). Dva dni sem bila na opazovanjih, popadke imam še vedno, ampak "ne napredujem dovolj". Zdaj sem nazaj doma, imam pa resno težavo glede vode.

Namreč, po popadkih sploh ne vem, kdaj naj potem ocenim, da zdaj pa res bo. Zelo boleče popadke imam že več tednov (tudi vsak CTG jih je zaznal, včasih redne, včasih ne), tako da se na bolečine ne morem ozirati, kot se je izkazalo, tudi na trajanje ne (od 8h zvečer do 5h zjutraj, potem pa se je umirilo)... zdaj se pa niti na vodo ne morem. Imam namreč povečan izcedek, in zdaj po vseh teh pregledih zadnje dni vedno sluz skupaj z vodo. Prozorno tekočino. Ki pa po besedah zdravnikov "ne kaže ravno, da bi bila plodovnica". Če oni ne vedo, kako naj jaz? Dobesedno čutim, kako iz mene kaplja, pa baje to še ni to. Hkrati pa me opozarjajo, da moram takoj nazaj, če bi mi začela odtekati voda user posted image

Je imela kakšna že podobno izkušnjo? Kako ste ravnale, kako ste ob izcedku vedele, da je voda? Po barvi ne morem, ker je logično, da je zraven tudi izcedek, ampak poleg njega pa tudi prozorna tekočina - taka je tudi plodovnica, ne? In koliko je "večja količina", zaradi katere moraš v porodnišnico?

Prav trapasto mi je - niti ginekologi ne vedo, kaj bi z mano, kako naj potem sama vem user posted image Sicer imam zdaj kontrole na dva dni, ampak če bo vmes kaj, po mojem ne bom vedela, da je, dokler dete ne bo na pol zunaj user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.9.2009 12:10:05   
pupika
Meni je morala voda počasi odtekat, ker ko sem prišla v porodnišnico, sem bila brez plodovnice in mi sploh ni odtekla. Me je pa ponoči tako tiščalo na wc in ko sem šla in se ulegla nazaj v posteljo, sem imela čisto malo prozorno vodo na spodnjih hlačkah, potem pa so se začeli popatki na 2 minuti, popatke sem dobila ob 3h, ob 6h ko sem imela popadke že na 20 sekund, sem prišla v porodnišnico, bila sem odprta 5 cm, rodila sem ob 11h.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?