špelin@ -> RE: Imate račune (13.8.2009 22:47:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007 IZVIRNO SPOROČILO: Florina Tiste,ki ste kupile ali še boste v Mecatorju blagovne znamke Ariel, Lenor, Ariel Professional in Dreft bi prosila če bi bile tako dobre in jih ne rabite,da mi jih pošljete.Moram zbrat za 25 kg naštetega,da dobim likalnik Braun.Ampak računi veljajo od 2.7 dalje. Se priporočam ampak bi tole rabila čimprej do konc meseca treba poslat. FLORINA, ANUŠKAANKA, JELLYCA..... KOPIRAM IZ FORUMA MON IN ME ZANIMA, NA KOLIKO FORUMIH JE ŠE TO NALIMANO? http://med.over.net/forum5/read.php?151,5633772 Prosim za račune Napisal: anuškaanka Datum: 12.08.2009 19:10 Tiste,ki ste kupile ali še boste v Mecatorju blagovne znamke Ariel, Lenor, Ariel Professional in Dreft bi prosila če bi bile tako dobre in jih ne rabite,da mi jih pošljete.Moram zbrat za 25 kg naštetega,da dobim likalnik Braun.Ampak računi veljajo od 2.7 dalje. Se priporočam ampak bi tole rabila čimprej do konc meseca treba poslat. lahko mi pišete na mail: jellyca@hotmail.com ... Se opravičujem mail ni dober.Pravi je tale. Jellyca@windowslive.com Glede na to, da rabi račune za 25 kil, je treba poskusit na vseh frontah, tu res ne vidim problema.
|
|
|
|