kaj je to? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

karmy -> kaj je to? (2.6.2005 9:14:09)

no pa gremo še enkrat.... :pujs:

v soboto sem dobila grozne bolečine v trebuhu, ki so se nadaljevali v nedeljo in celo na ponedeljek... v ponedeljek sem pa dobila zelo temno krvavitev, ki se še zdaj nadaljuje ... naj povem da sem jzt pozabla tabletko vzet en dan in drug dan sm vzela kar dve... in potem mela odnose brez dodatne zaščite...:ups: a mi lahk katera prblizn pove zakaj sm krvavela? :zmeden::ups:

anadejka -> kaj je to? (2.6.2005 9:17:34)

Pojdi do svojega ginekologa!

baguSka -> kaj je to? (2.6.2005 9:28:17)

Oprosti karmy ker se še tuki javljam, ampak sem se malo bolj poglobila v tvoje besede.. Upam da mi ne zameriš.

Praviš da si začela krvavet v ponedeljek in da se še danes nadaljuje. Zakaj potem sprašuješ zakaj si krvavela? Sej še vedno krvaviš a ne!?:zmeden: Sicer pa opozarjajo da med jemanje KT pride lahko kdaj pa kdaj do vmesne krvavitve, če se pa ta prveč zavleče, pa nej bi nemudoma obrnil do svojga ginekologa. Spremembe hormonov. Pokliči ali pa pejd čimprej ne pregled.:rozica::rozica:

Še enkrat oprosti za prej in upam da bo vse ok.;)

Anonimen -> kaj je to? (2.6.2005 9:46:32)

Se strinjam z baguško, verjetno je posledica KT, jaz bi poklicala G.

girly -> kaj je to? (2.6.2005 10:10:16)

počakaj do pon, če se krvavitev ne umiri, pokliči g

lahko so hormonske spremembe
srečno :rozica:

karmy -> kaj je to? (2.6.2005 11:40:29)

mam še dva dni do konca tabletk, tako da pričakujem spet menstro u pondelk.... to je sm zdej dva mesca... prej nism mela krvavitev... med jemanjem tabletk... sm to med vikendom je bla pa totalna kriza.. zvijal me je k zmešano... komaj po 2 dneh zelo hudih bolečin se je pojavla taka čudna menstra... :zmeden2: in dons zgleda da se je umirila... :zmeden::zmeden:

puncica -> kaj je to? (2.6.2005 12:28:45)

kdaj si pa pozabila tableto vzet a v soboto in si v nedeljo vzela al dost prej. Pa kolk časa po tistem sta imela odnose. Kaj pa če je prišlo do SS klub tabletkam?:zmeden2:

karmy -> kaj je to? (3.6.2005 8:19:54)

ne že prej sm jo pozabla vzet... kakih 14 dni pred odnosom... tisti tedn sm mela odnose v pondelk, v soboto + nedeljo - grozne bolečine, pondelk + tork dobila zelo temno menstro, zdaj je ni več... se normaln počutm... :zmeden:

baguSka -> kaj je to? (3.6.2005 9:07:24)

Kot sm rekla in kot mensezdi piše tud v navodilih. Baje pri jemanju KT obstaja možnost vmesnih krvavitev in baje to itak ni menstruacija. Če ta traja dlje časa, potem nej bi se oglasila pr svojem G.;)

karmy -> kaj je to? (3.6.2005 10:17:31)

jzt jemlem tabletke diane 35, in mi je kolegica dala potem svojo starejšo verzijo teh tabletk diane 35 ( ni rok potekel če to mislte :)- ) in takrat sem začela krvavet.. 2 meseca... :(( kaj so starejše verzije tako agresivne al kaj? :zmeden:

Stran: [1]