otrok na letalu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

barni -> otrok na letalu (12.8.2009 13:04:00)

Ali ste bile letos na pocitnicah z letalom in majhnim otorkom? Kako izgleda to, da ga imas pri sebi v narocju ves cas poleta?

Pa se tole; kaj so vam pustili nesti s seboj na letalo steklenicko z vodo za otroka in kaksno hrano v kozarcku ali kaj podobnega?

Kot vem, otrok pod 2 leti niam svoje prtljage. Se vam je izslo s predpisano kilazo?

Hvala za nasvete!

Taddy78 -> RE: otrok na letalu (12.8.2009 15:50:23)

Naš je bil star 2.5let (bilo je lani)...sedel je na svojem sedežu. Zraven lahko imaš samo stekleničko s pijačo (nič drugega, ker sem sama mogla vso pijačo zmetat v smeti pa še gnjavil me je zakaj nimam stekleničke), hrane raje ne jemlji zraven, ker bo verjetno vse pristalo v smeteh. Sicer pa je potem tam v čakalnici ta Duty free shop in lahko  tam kaj nabaviš.

valy1 -> RE: otrok na letalu (12.8.2009 19:50:56)

Mi smo bili predlani v Egiptu, sicer v mesecu novembru z še ne 2 letnim sinom, pa smo imeli stekleničko sabo v torbi pa nam ni nič kompliciral. Drugače je pa pri meni sedel, ko smo vzleteli in pristali, vmes se je pa sprehajal po letalu gor in dol, pa ni nihče težil. Je kar težko skoz imeti tako majhnega v naročju, pa še spat ni hotel, ker so bili na letalu otroci in je bil vedno nekje drugje.Je  pa na letalu nekaj pojedel in to je bilo to - nobenega problema.

Anonimen -> RE: otrok na letalu (12.8.2009 19:58:58)

Kot vem, otrok pod 2 leti niam svoje prtljage. Se vam je izslo s predpisano kilazo?

Vedno.
Samo prej poglej, koliko kg lahko nesete, pri 20 ni blema, pri 10 kg bi pa znal bit.

sunflower girl -> RE: otrok na letalu (13.8.2009 11:51:36)

Meni so dovolili 10kg prtljage (oddas na check in)za nasega dojencka,vozicek z lupinico (so dovolili,da jo nesem na letalo) in imela sem dve rocni prtljagi (dva manjsa ruzaka)
Nic mi niso komplicirali glede hrane ,imela sem s seboj 2dcl caja+2dcl vode in eno kasico.

Letela sem z Alitalio,medcelinski let,prestopala sem v Rimu.

barni -> RE: otrok na letalu (14.8.2009 11:31:23)

Ja za otrocka pod 2 leti je na rednih linijah dovoljeno 10 kg. Na carterjih pa je druga politika. Tako so mi razlozili.

Hope2 -> RE: otrok na letalu (14.8.2009 12:05:41)

Leteli letos aprila z emirates (dunaj-dubaj in nazaj), mali je bil star 4,5 mesece. Na avion sem nesla 2 flaški polni vode za mleko, 1 flaško polno čaja, 1 ali 2 kašici (se ne spomnim več) vse brez problema, noben nič vprašal, noben nič rekel.
Mali je bil malo v naročju, malo smo ga nosili, več ali manj pa je prespal pri meni v štorklji.
Imel je svojo prtljago, mislim da 10 kg. Pravtako je ati imel na avion rukzak, jaz žensko torbico in še en rukzak in otrok previjalno torbico ( igrače, hrana, pijača, pleničke, kremica za ritko, fiziološka, tetra pleničke, bodi, pajacek, štunfki, kapica.....). Imeli smo še otroški voziček in zgledali smo, ko eni čehi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Aja v prtljago sta pa šla še 2 kufra. Izšlo se je vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]