Vrtec Smrkolin (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

ferenc -> Vrtec Smrkolin (11.8.2009 21:58:51)

Pozdravljeni,

ali ima morda kdo izkušnje z vrtcem Smrkolin v Škofljici? Prosim, če mi lahko sporočite.
Vnaprej hvala in lep večer.

mijaion -> RE: Vrtec Smrkolin (12.8.2009 10:53:04)

Jaz imam v vrcu Smrkolin svojo dve-letno punčko in moram reči, da sem zelo zadovolnja. Res da je sedaj komaj dober mesec v njem, vendar gre z veseljem tja. Vse vzgojiteljice so prijazne in je videti, da se zelo ukvarjajo z otroki. Otroci imajo tudi veliko prostora za igrati tako znotraj kot zunaj. Res da je položnica kar visoka,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] vendar je včasih dobro pogledati na otroka, kje se vredu počuti.

ferenc -> RE: Vrtec Smrkolin (13.8.2009 9:16:21)

Hvala lepa. Morda še kdo? Za najinega dojenčka iščeva vrtec, ki nama je blizu in rada bi čimveč mnenj.

Pika Nogavička* -> RE: Vrtec Smrkolin (19.8.2009 14:22:12)

Ja, mi mimamo našo punčko tudi v Smrkolinu. Zdaj je četrti teden odkar je tam in do sedaj ni nobenih težav. Meni se zdi vrtec zelo, zelo v redu. Zjutraj včasih še malo pojokca ko jo prevzame vzgojiteljica ampak neha še preden grem skozi vrata ven, ko pa jo pridem iskat pa je punčka nasmejana in zelo dobrovoljna, tako da po tem lahko sklepam in rečem, da se ima tam lepo.
Smo zadovoljni. Vsi trije.

jgb -> RE: Vrtec Smrkolin (25.8.2009 15:59:18)

Mi smo našega 17 mesečnika ravno prejšnji teden vpisali tja. V petek sva bila uro in pol tam, od tega je bil pol urice sam in je bilo vse ok. Včeraj sem ga tudi peljala na uvajanje in je bil kakšno urico in pol tam pa je bilo spet vse ok. Danes sem ga peljala že zjutraj na zajtrk in sem dobila malo po kosilu sms, da je zaspal ... torej vse ok. Res, da se je po eni uri že zbudil, ampak za prvič je ok. Ko sem prišla tja, je bil zunaj z dvema vzgojiteljicama ... ves razpoložen, tako da sem za1x zelo zadovoljna. Ko ga oddam ne joka, ko pridem ne joka, tako da mu po moje ni hudega.

Stran: [1]