|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:00:55   
bebika
UH, ste se pa razpisale.
Chips, sej tud men G ni nič rekla, da lahko mojga sabo pripeljem, sam jest ga bom peljala, da še on vidi to čudovito stvarco. Pomoje se bo na tem pregledu še cel videl, potem pa že negre več na cel ekran, samo po delih-naj me katera popravi, če se motim.
No da vam povem, da so me glih v služmi opazovale in ugotovile, da se mi končno mal trebuha pozna :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lp

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:03:29   
bebika
Soncek&luna midva greva danes gledat stanovanje na Gogalovo 8, če gremo slučajno istega gledat. A ga ti kupuješ, ali gledaš najemniška stanovanja?

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:30:33   
Udb
uF, MAM SREČO DA SE MI NI TREBA PODITI ZA STANOVANJI!! ;) Se opravičujem za dretje!

Še malo pa odrinem v Lj...kam naj se dam za eno uro!! No, vsaj lepo vreme je!! ;)

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:30:46   
chips
Pol bom pa jez tudi mojega:love:zraven peljala.
Že na NS je bil čist srečen ko je videl:duda: in slišal srčeka.Sedaj pa je :duda: verjetno že mal zrasel:)-:)-:)-, saj ne mora rasti!!!!
Kr naprej glea slikce ki sva jih dobila na pregledih,že komaj čaka da bo cartal!!!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:32:55   
chips
Udb pojdi v BTC če ni predaleč(se ne spoznam preveč na LJ.) ,jaz grem vedno o sem kje blizu Ljubljane še mal po trgovincih pogledat.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 12:51:15   
soncek&luna
jaz grem na jaka platise...samo sem ravno odpovedala, ker mi ne bo zneslo... sem ponovno zmenjena v sredo next week...ga pa najemam trenutno, ceprav sem danes dobila eno ponudbo za nakup... no, pa gremo spet na lov za krediti...

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   dobrojutro oktobrčice
2.6.2005 14:40:34   
uma
Šele sedaj sem našla cajt da pogledam na RR in glej koliko je že vsega.
Lep dan je danes. Komaj čakam na mojega :love: da pride in gremo jest. Mi je zapasala pizza. Pa mora še njemu :)-

Drugače pa sem danes oddala eno obsežno nalogo za faks in sem resnično vesela. Kamen se mi je odvalil od srca. A ste čutile kako se je zemlja zatresla? :)-:)-:)-

Uživajte v sončku ali bolje v obeh sončkih.
:rozica:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
2.6.2005 14:45:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?