Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: okulist - ker me na zdravju nobena ne je... 11.8.2009 18:20:19
|
|
|
|
bskrle
|
tja hodita moja mama in svakinja - zadovoljni
|
|
RE: okulist - ker me na zdravju nobena ne je... 11.8.2009 18:52:19
|
|
|
|
Šarki
|
kakšne maš pa kriterije?? jaz grem vedno k istemu, tko da ne vem kakšen je zate dober. Če te zanima, ti lah napišem, je pa na Golniku
|
|
RE: okulist - ker me na zdravju nobena ne je... 11.8.2009 21:07:37
|
|
|
|
moci
|
za mati sprašujem, čeprav bom morala tudi jaz na pregled. kriteriji? eh, da dobro opravlja svoje delo. enim se pač ne da, mami je bila pa nazadnje pri tujcu, ki je komaj govoril slovensko, to tudi ni prijetno
|
|
|
|
RE: okulist - ker me na zdravju nobena ne je... 11.8.2009 22:06:43
|
|
|
|
Šarki
|
http://www.oke.si/ evo, sem jih najdla na netu. mislim da imajo enkrat na mesec preglede, treba se je naročit. najbolj da pokličeš, vprašaš pa boš vidla če ti ustreza
|
|
RE: okulist - ker me na zdravju nobena ne je... 11.8.2009 22:10:43
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci sprašujem še tu: Zanima me, če katera priporoča dobrega okulista v območju Ljubljana, Domžale, Kranj. In če ima katera izkušnje z optiko Avsec v Domžalah. Oliver A. je spec. na svojem področju. Kako ti bo všeč delo/odnos pa ti ne znam povedat. Men je zakon!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.