Progesteron (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Progesteron (11.8.2009 16:12:16)

Pozdravljene!

Je kateri uspelo kmalu zanositi z dodajanjem progesterona?
Pušenjak pravi, da lahko pomaga pri težavah z zanositvijo, vendar le v redkih primerih.

isabeaux -> RE: Progesteron (11.8.2009 21:04:00)

Jaz jem utrogestan že kar nekaj krogov in neuspešno do sedaj...tako da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je pa res kar pravi pušenjak, da je le 2 - 4 %  žensk, ki ne zanosijo zaradi popuščanja rumenega telesca in posledično s tem pomanjkanja progesterona...

Poskusiti ni greh...škodi pa ne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ziva1 -> RE: Progesteron (12.8.2009 8:23:54)

Tudi sama sem ta mesec jedla progesteron, pa ni pomagalo. Škodi ne, samo M sem dobila po 3 dneh, ko sem ga nehala jemati in pa M je bila močnejša kot ponavadi.

sonce81 -> RE: Progesteron (12.8.2009 9:44:47)

Zdravo!
jaz sem ga dobila zaradi klomifena, ki naj bi tanjšal sluznico, kar pa je slabo za vgnezditev jajčeca...tudi jaz sem imela zelo močno M po klomifenu in Utrogestanu...žal pa nisem [sm=nosecka.gif] (še)..
bye

Anonimen -> RE: Progesteron (12.8.2009 10:08:39)

Aha, potem je res vse to. Bom pa probala po naravni metodi, nič cukra, malo maščob in malo soli, nič soje in mleka. Samo navadni jogurti in žitarice, sadje in zelenjava, ribe, ter vsak dan urica zmerne telovadbe. 

kitka1 -> RE: Progesteron (12.8.2009 11:12:02)

Tudi jaz sem ga jemala, ker sem že pred menstruacijo krvavela in smo sumili na popuščanje rumenega telesca. Ciklus se je uredil, torej je bilo nekaj na tem, zanosila pa vseeno nisem, je bilo očitno narobe še kaj drugega.

Naravne metode so po moje bolj 'blažev žegen'. Glede na to, da umetno dodajanje progesterona nima kakšnih večjih stranskih učinkov na telo (v bistvu je več škode, če ga je premalo), bi jaz na tvojem mestu poskusila nekaj ciklusov s tem. Če ne bo učinka, pač prenehaš. Sicer je pa to čisto združljivo s tvojim planom zdravega življenja, tako da - kar tako naprej in veliko sreče!

Stran: [1]