|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 8:00:22   
Sulfinija
Dobro jutro punce!!!!!

Kje se vse skrivate danes?Ali ste že vse popile prvo jutranjo :kava:,ali pa ste vse v službah.
No končno sem se dočakala tega četrta,ko pride domov moj :love:,je na :morje: bil dva dni službeno.Joj,kako težko ga čakam,.......
No pri meni še vedno vse po starem nič izcedka,nič menstruacije in tudi šla danes nisem nikamor bom raje doma počivala in počakala do ponedeljka in v kolikor ne bo nič bom takrat šla h svoji G,da me pošlje še enkrat v labolatorij na kri in pol si bom dokončno na jasnem.
Če mi je ta :duda: usojena bo se pač obdržala,če pa ne pa več sreče na ivf.
No že tesno odštevam dneve,ko bova šla na :morje:,kjer bova neskončno uživala mogoče zadnjič sama dva.Danes je točno en mesec,ko boma še veselo plavala,se sprehajala,....

Upam,da se še katera javi na naši prvi juranji :kava:.

Lep pozdrav vsem skupaj želi Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 8:08:50   
tinkatonka
Dobro jutro....

Jaz sem svojo kavico ze spila, zdaj se pa prepričujem, da začnem spet delati na diplomi a me je že navsezgodaj prijela lenoba. Pozna kaksna zdravilo za to?
Mene cakanje na moje teto :hudicek: ubija. Se mi zdi, da se te dnevi vedno tako vlecejo. Danes teden bi mogla pridt na obisk, pa srčno upam da je ne bo. Držim pesti zase in za vas drage punce, da cimprej ugledamo :modri::roza:.

Mojca9000..pocartaj svojega :love:
:rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 8:31:27   
kajča
jaz sem :kava:že spila, vse novo na RR že prebrala.

Komi čakam, da pride ta vikend, ker se mi že pošteno vleče, pa še učit se moram :zmeden:.

Tinkatonka vem da je težko, ampak čimprej se spravi k diplomi, da čimprej opraviš še to obveznost, pa še malo se lahko zamotiš, da ne premišljuješ samo o :hudicek:.

Jaz sem jo v nedeljo pričakala :((:((:(( in sedaj spet kmalu v :sloncek::sloncek: in spet novo upanje in čakanje

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 8:43:18   
PiaM
Jutro. :kava: sem ravno spila, upam, da bo kaj pomagalo.Še malo pa grem do G in sem že malo nestrpna in nervozna.:zmeden:
Hvala bogu, da je lepo vreme.:)
Mojca, še malo pa si bomo nekatere na jasnem, ali bo ta mesec kaj z :duda:...:miska:da bo!!
Kajča, ti pa kar lepo pridno :sloncek:, da nam čez slabi mesec javiš kaj lepega.;)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 8:47:27   
kajča
PiaM držim pestek da ti G kaj lepega pove.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

jaz sem ena nestrpnica, komi čakam da je konec te grde :hudicek:, ki je mimo grede ta mesec zelo čudna, popolnoma neboleča in zelo šibka, pa taka vodeno svetlo rdeča.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 9:42:53   
girly
Dobro jutro tud z moje strani!!!

:bravo: mojci za njej optimizem, boš vidla da bo vse vredu s tvojo :duda:, sicer pa kot sama praviš: več sreče prihodnjič, se pravi na IVF

pri meni tud ni nič novega, :hudicek: sploh ni. Od sobote, ko sem imela flekec na hlačkah, ne duha ne sluha o :hudicek: :bravo:. jst imam tokrat res upanje, da je bla VK in bomo februarja zibali 9nebesa

kako pa ste ostale? že kaj novega, kakšna nova :nosecka: al še vedno držimo pesti, da :hudicek: ne pride? :)-

lep sončen dan
girly :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:07:02   
Nyah*
Hej hoj,
je kdo tu?

Soncek je , lep dan je pred nami, jaz pa mislim le na spanje :zaspan:, joooooooj, :)-:)-:)-:)-.

Kak ste ostale, :nosecka: in ostal, cakajoce in necakajoce?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:19:49   
kajča
hoj, hoj,

imam ful dela dones v službi, pa sem mi res nič ne da, pa kar naprej neki po RR brskam

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:22:05   
Nyah*
ja jest tut, sem otroke zaposlila, da lahko jest tipkam, :)-:)-:)-:)-!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:22:55   
Nyah*
ti si Kranjcanka???

Jest sm vsak dan tukaj, delam tu, pa tudi sem stara 27 :bravo::bravo:!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:24:17   
Linda25
pozdravljene punce,

girly, koliko ti pa :hudicek: zamuja, če ti? Alli si delala test?

Mene je včeraj v levem spodnjem predelu tako zagrabilo, ko sem izstopala ven iz avta. Takoj sem pomislila na naj slabše. Se je kateri to že zgodilo?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 10:25:55   
kajča
sem Kranjčanka, ampak delam pa v Ljubljani, tako da komaj vem kaj se v KR dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro!!!!
2.6.2005 11:33:49   
Udb
Dan

kako ste kaj???

končno sem malo uspela na RR ;)

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!