Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 7:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 sva kpila v Stari Gorici v eni zlatarni, ki ji ne vem imena. Izbira je bila ogromna in bili so poceni. Sva hotla prstane vsak svoje barve, on belo zlato, jaz zlato zlato, ker mi belo zlato ne paša. Ampak ponudba je bila res ogromna. Če te Gorica zanima, ti lahko opišem, kj je bila zlatarna.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:02:05
|
|
|
|
buškica
|
Ja prosim, ker pri ans je tako boga izbira, vse kar dobiš so prospekti, pol si pa misli kakšni so prstani. Dej povej, vsaj iskala ne bom preveč. Včeraj sem končno dobila tud čevlje. Kok sem se namatrala da sem jih našla. Ampak vsaj misem zanje dala skoraj 30.000,00 kokr so v poročnih salonih.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok poznaš Gorico?
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:21:59
|
|
|
|
buškica
|
Bl mal , ampak sej jo moj :love: bolj pozna. tko da kar napiši pa bova najdla.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
OK. Cerkev na travniku veš kje je. OK Greš mimo cerkve, tako, da je cerkev na tvoji desni. Prideš do semaforja in zaviješ na desno. Greš po ulici, do prehoda za pešce, greš čez prehod na drugo stran ceste in mimo trgovine s čevlji, ki je na vogalu. Zaviješ v eno ozko ulico (zgleda bolj tako kot stranska) in hodiš po njej. In gledaš in iščeš zlatarno. Je malo globlje v ulici. Na desni strani. Bodi pozorna, ker zgleda precej neugledno, je pa zato dobra. Izbira pa je res velika in vsi, ki jih poznam so kupili prstane tam. Pa se ne ponavljajo. Pa še moj nasvet: vzemta gladkega in ne graviranega. Gravura se zleti zabriše in zgleda fuuul čudno. Prijateljica je po parih letih imela čist zdrsano rinko...8)
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:45:14
|
|
|
|
buškica
|
Hvala, bova poiskala in javim kaj sva opravila. Mislila sva nekaj v belem zlatu, ker pač nosiva tak nakit že dlje časa. Tko da bo po vsej verejtnosti belo zlato in samo ma vrhu malo rumenega pa kak kamencec, vsaj jest sem si takega zamislila. Bomo vidli kaj bova našla. Še enkrat hvala in lep dan ti želim. buškica
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:47:26
|
|
|
|
AnBan
|
pol pa hitr slikce v album, da bomo vidli kaj sta zbrala.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:47:49
|
|
|
|
Maxica
|
V Stari Gorici imam jaz dobre izkušnje z zlatarno Šuligoj. Srečno!
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:50:42
|
|
|
|
buškica
|
Bom dala slikce gor ko izbereva. Ja sam še to mi manjka pol imava pa pripravljeno vse za najino poroko.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:52:24
|
|
|
|
anadejka
|
Buškica dej povej kje si dobila čevlje.Jest sem vsa nesrečna ker nič ne najdem kar bi mi bilo ušeč:( Prstančke sva pa tut midva ravno ta teden izbrala.Sicer so bli men full ušeč tisti k so pol beli pol rumeni,ampak moj dragi je hotu čist preprostega iz belega zlata,pol sm pa še jest mogla enakega,le da bo moj imel še tri kamenčke.;)
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:54:56
|
|
|
|
buškica
|
Ne boš verjela, v MAss-u v BTC-ju. Čist po nesreči sva zavila tja. Pa so mi kuj v uč padli ker so preprosti ampak lepi in nosljivi tudi na kej družga kot pa na poročno obleko, pa še smetanove barve so.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:57:03
|
|
|
|
anadejka
|
Oooo hvala Buškica,bom šla pogledat. Če ti pa čist po resnic povem,bi jest še najrajš imela kr japanke.Take bele z bleščicam,najbl komot;)Sam ne vem kok bi to glih na obleko pasal.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 8:59:18
|
|
|
|
buškica
|
Ja če mi pokažeš oblekco ti lahko svetujem kam iskat take čelje sem prehodila za te frdamane čelje pol Ljubljane, mam vse prste ožulene. hehehehhe....8)
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:01:27
|
|
|
|
viv_
|
buškica - kaj pa če bi dala komu delat?
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:01:52
|
|
|
|
AnBan
|
:bravo:A vidve se pa isti dan poročita???:bravo::bravo:
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:10:51
|
|
|
|
buškica
|
Ja, sej kr ne morem verjet, anadejka se poroči tam kjer jest nisem več datuma dobila. Tko da mislim da se samo ure poroke ne ujemata.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:30:42
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjj buškica jest se poročim v Bistri,pa jest tut še nimam datuma in ure,ker so taki osli da te točno 3 mesece pred datumom nočejo zapisat.Baje da je to zakon.Sam ne štekam zakaj pol ni za vse.Sm bla glih učer na občin na Vrhnk,pa so me napodl,ker sm bla 9 dni prezgodi tam.Halooooo!!!Cel dan sem bla slabe volje.Jest bi rada že dala vabila tiskat!!!
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:38:34
|
|
|
|
emaa
|
prstani so res problem, midva mava nestandardne, tudi niso popolnoma okrogli, razstavljeni model, je bil iz rumenega zlata, z malo belega (kjer je nepravilnih oblik), pa sva dizajn zamenjala, da je predvsem belo zlato, pa mi je zelo všeč, tak mal vegast
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:39:34
|
|
|
|
buškica
|
Ma mene so odslovili da imajo že dost rezervacij za tisti dan. Tko da ne vem. sicer pa mam že potrjen termin v Škofja loki.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 9:59:43
|
|
|
|
ANJA5
|
Anadejka samo en nasvet - kolegica se je poročila v Bistri in glede čevljev se je ful zafrknila, ker je imela zelo lepe in z visoko špičasto peto ampak na žalost je v Bistri travnat teren in so se ji pete skoz v travo zapičevale, tko da je bila že čist besna in se je potem kar sezula...:)- Ti predlagam kakšno ne preveč špičasto varijanto. Drugač pa veliko sreče in lepo poroko. Anja :rozica:
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 11:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
V Šk. Loki :love: sva se midva poročila... buškica, če imata možnost, si rezervirajta zadnji termin na gradu... mi smo bili čisto sami gor (no, če je 100 ljudi lahko samih :)- ) in je bilo fenomenalno... ne da bulijo vate kot v kakšen NLP
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 11:27:20
|
|
|
|
buškica
|
Ja sej mava zadnji termin rezerviran, ob 14:30. Je pa full lepo tam gor, kapela je fenomenalna. Tko da bop zgledal kot da je napol cerkvena. Pa čeprav bo samo civilna. Nas bo okoli 50 al pa še več.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 11:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja midva sva se tud ob 14.30. Res bo lepo, boš videla. Super.
|
|
|
|
italija-poročni prstani 2.6.2005 11:40:50
|
|
|
|
buškica
|
Super, me veseli da slišim še malo mnenj, sem se že ustrašla da je tko zanič da se nobena ne poroči tam.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?