blaža -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 16:02:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Seveda je vrečka polna umazanije, ampak je gospod ki nam ga je prodal rekel, da jo on menja 1x na leto...in ker ne poznaš izdelka, temu seveda verjameš... In ravno to menjavanje nastavkov me najbolj moti...pri laseh je pa tako...v treh sobah imamo tepih v dveh ne in potem naj to vsakih 5 minut menjavam nastavke? Kupili smo tudi nastavek za ploščice...spet čisti nateg...ploščice sicer posesa, če so umazane jih pa ne ščisti. Torej če hočem da se svetijo jih moram najprej posesat, umit s krpo in potem spolirat s tem sesalcem...(spet menjavanje nastavkov)... ja tako je to, drugače ne gre. če imaš etison ali tepihe, moraš sesat s tem nastavkom za tepihe, če pa sesaš laminat, ploščice ali parket, pol je ta klasičen nastavek. logično, da se tepihe sesa z globinsko krtačo, ki ima ščetko, da ven posesa ves prah in da s to isto ne moreš sesat po ploščicah. Glede unega za ploščice, pa ja, to je tudi po moje malo nateg, ker na zadnje, ko sem bla na predstavitvi, je tisti gospod rekel, da termično segreje tla in pol posesa, da ni treba pomivat.[sm=jezicek.gif] niti slučajno ni tako. Ta nastavek pride v poštev edino, da poščetka ploščice, ki niso ravne, so zelo relijefne, ampak vseeno jih je treba pol pomit. Zato, jaz, če bi si ga privoščla, bi kupla samo klasičen nastavek, pa nastavek za glbisko čiščenje, ki je za tepihe, pa še za jogije.
|
|
|
|