vorwerk zastopnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

anja35 -> vorwerk zastopnik (11.8.2009 11:35:53)

ali katera pozna kašnega zastopnika vorwerkov na gorenjskem. odločili smo za sesalec, sam bi prej rada nekaj informatrivnih izračunov

miapia -> RE: vorwerk zastopnik (11.8.2009 13:37:04)

pokliči na podjetje

kepica -> RE: vorwerk zastopnik (11.8.2009 21:08:21)

Piši na ZS, ti dam tel.št.

blaža -> RE: vorwerk zastopnik (11.8.2009 21:11:45)

jaz bi ga tudi imela, ma je kar drag.[sm=smiley19.gif]

No vem pa vse o njem, ker ga uporabljam na delavnem mestu, če koga kej zanima, ni problema.[sm=smiley1.gif]

gas -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 14:28:44)

Sam sem zastopnik za Vorwerka, tako da lahko odgovorim na vprašanja :)

še en tel: 051 833 732

Taddy78 -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 15:39:47)

Ti povem še mojo izkušnjo...če bi našega zastopnika še 1x videla, bi mu ta sesalec nekam vtaknila...

Dobro je samo to globinsko sesanje....drugače pa vrečka je polna v enem tednu, na valje se navlečejo lasje da jih moraš rezat dol, ne posesa večjih kosov na tleh, če hočeš z njim sesat avto ti roke padejo vstran in preden zamenjaš vse te nastavke je vse skupaj že spet vsrano.

dali smo takrat za njega 400jurjev (bili so še tolarji) in bi jih lahko zadavila ker so nas tako nasrali. za ta denar bi dobila 4 različne sesalce in dosti bolj uporabne kot je ta....

blaža -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 15:46:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Ti povem še mojo izkušnjo...če bi našega zastopnika še 1x videla, bi mu ta sesalec nekam vtaknila...

Dobro je samo to globinsko sesanje....drugače pa vrečka je polna v enem tednu, na valje se navlečejo lasje da jih moraš rezat dol, ne posesa večjih kosov na tleh, če hočeš z njim sesat avto ti roke padejo vstran in preden zamenjaš vse te nastavke je vse skupaj že spet vsrano.

dali smo takrat za njega 400jurjev (bili so še tolarji) in bi jih lahko zadavila ker so nas tako nasrali. za ta denar bi dobila 4 različne sesalce in dosti bolj uporabne kot je ta....

lej logično, da je vrečka polna. polna česa pa je? valda tvoje umazanije. Če je ne bi imela, bi vrečka ostala prazna.[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Glede lasov je tako, da ne smeš uporabljat globinske krtače za tepihe, ampak tisto trikotno osnovno. Tam se nimajo kam lasje ovit.[sm=zmeden.gif] edino, če maš tolko las na tepihu ali etisonu.

sicer se pa da vsak nastavek posebaj razstavit in pod tekočo vodo oprat.

za moje pojme ima ta sesalec le eno napako. ni primeren za sesat pajčevino in po omarcah prah, pa tudi za avte je res težek, ker si ga moraš dat na rame, čeprav nastavek za prah ima.

blaža -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 15:46:38)

Aja pa da ne bo kdo mislil, da delam reklamo, ga samo v službi uporabljam.

Taddy78 -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 15:57:42)

Seveda je vrečka polna umazanije, ampak je gospod ki nam ga je prodal rekel, da jo on menja 1x na leto...in ker ne poznaš izdelka, temu seveda verjameš...

In ravno to menjavanje nastavkov me najbolj moti...pri laseh je pa tako...v treh sobah imamo tepih v dveh ne in potem naj to vsakih 5 minut menjavam nastavke?

Kupili smo tudi nastavek za ploščice...spet čisti nateg...ploščice sicer posesa, če so umazane jih pa ne ščisti. Torej če hočem da se svetijo jih moram najprej posesat, umit s krpo in potem spolirat s tem sesalcem...(spet menjavanje nastavkov)...

blaža -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 16:02:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Seveda je vrečka polna umazanije, ampak je gospod ki nam ga je prodal rekel, da jo on menja 1x na leto...in ker ne poznaš izdelka, temu seveda verjameš...

In ravno to menjavanje nastavkov me najbolj moti...pri laseh je pa tako...v treh sobah imamo tepih v dveh ne in potem naj to vsakih 5 minut menjavam nastavke?

Kupili smo tudi nastavek za ploščice...spet čisti nateg...ploščice sicer posesa, če so umazane jih pa ne ščisti. Torej če hočem da se svetijo jih moram najprej posesat, umit s krpo in potem spolirat s tem sesalcem...(spet menjavanje nastavkov)...

ja tako je to, drugače ne gre. če imaš etison ali tepihe, moraš sesat s tem nastavkom za tepihe, če pa sesaš laminat, ploščice ali parket, pol je ta klasičen nastavek. logično, da se tepihe sesa z globinsko krtačo, ki ima ščetko, da ven posesa ves prah in da s to isto ne moreš sesat po ploščicah.

Glede unega za ploščice, pa ja, to je tudi po moje malo nateg, ker na zadnje, ko sem bla na predstavitvi, je tisti gospod rekel, da termično segreje tla in pol posesa, da ni treba pomivat.[sm=jezicek.gif] niti slučajno ni tako. Ta nastavek pride v poštev edino, da poščetka ploščice, ki niso ravne, so zelo relijefne, ampak vseeno jih je treba pol pomit.

Zato, jaz, če bi si ga privoščla, bi kupla samo klasičen nastavek, pa nastavek za glbisko čiščenje, ki je za tepihe, pa še za jogije.

blaža -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 16:03:37)

jah trgovci so pač trgovci, še posebaj, če so plačani po prometu.[sm=smiley36.gif] Sej vem, sem tudi sama trgovec, čeprav ne delam več v temu, ma prodala bi vse živo, da bi še sama verjela v to kar pravim drugim.[sm=jezicek.gif]

gas -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 16:35:01)

imam občutek da je en samo prodal in ne poveal kako se uporablja ta sesalec :(

kater model pa imate? sklepa da 130 oz 131...tam je vrečka res polna,.. lahko pa probate jo maila stresti ko se prikaze lucka... ponavadi pomaga..

Glede ploščice sklepam da je to Polilux,..tam ste dobili zraven 4 nastavke z ratličnimi krtačami..od tega sta dve za ploščice,... stem vam ne bo treba nič prej posesati, ker sam nastavek sesa in polir azraven,.....
Lahko pa probate prej z čistilom malo našpricati po tleh in potem iti čez z Poliluxom....

Lase se pa pač nekam morajo naviti.. rešitev uporabite gumijaste rolke.. ko želite posesati globinsko, za vsak dan pa bo dosti dober tudi navadni nastavek za gladke površite, tudi na tepihu...

Taddy78 -> RE: vorwerk zastopnik (12.8.2009 16:55:52)

Kateri model je žal ne vem, saj pravim, smo ga kupili ko so bili še tolarji.
Da je vrečka kao polna nakazuje rumena barva skozi tako okence (s tem da je zelena smo ko jo zamenjaš, ko prvič posesaš je rumena, čeprav še vrečka ni polna).
Ja saj je res že star :)
Smo probali nanest čistilo in no šlo nič dol...

Stran: [1]