bobek05 -> JULIJKE (2.6.2005 7:54:23)
|
Dobro jutro, julijke.. Jaz sem se nekam polenila - kljub temu, da vstanem že zelo zgodaj, se mi ne ljubi še sedet pred računalnikom :ups: Z mojimi nogami je vedno slabše :(( Ful mi zatekajo, pa bolijo kot :hudicek: , pa ne vem, če zaradi zatekanja ali zaradi teže, ki je čedalje večja... Zvečer komaj hodim, pa tudi zjutraj, ko se zbudim, me podplati še vedno bolijo in prav čutim, kako imam zatečene prste na nogi.. :(( In ko smo že ravno pri povečani teži... Meni KG kar rasejo pa ful manj jem kot prej in pijem OGROMNO tekočine.. :(( Kaj se voda zadržuje v telesu??? :zmeden: Potem pa ni čudno, da na koncu pridelaš še toliko KG pa tako malo ješ.. :zmeden: V pon. imam pregled in bom vidla kaj bo rekel.. Včeraj se mi je ZDELO, da se je naš :angel: začel obračat (imela sem feeling, da je njegova glavica nekoliko nižje), zdaj pa je spet isto kot prej, tako da ne vem :zmeden: Če povem po resnici - nosečnosti sem se strašno veselila in uživala v njej kljub vsem slabostim in cirkusu, ki me zdaj spremlja (zatekanje nog, zgaga, boleče sramne kosti, pa križ, slabo spanje..), ampak zdaj bi bila pa že vesela, da bi počasi se vse to končalo. Vsi mi pravijo, da naj še zdaj uživam, se naspim, se nacartam s :love: (ker bo najinih samskih dni kmalu konec), ... ampak nekako sem izgubila vso energijo - uživat ne morem, ker za nikamor več nisem (urco ali dve na nogah, pa se komaj premikam), naspat se itak ne morem (ker mi naš :duda: ne pusti spati in če spim na dan 6 ur sem že ful srečna), kar se pa cartanja tiče.. Ko je doma sem veliko v njegovi bližini, se stiskam k njemu, on se mi veliko posveča, za :sloncek: pa mi sploh več ni... Že itak me spodaj vse boli, pa še pritiski so tako hudi.. Kaj je res še 1 mesec??? Že spet se smilim sama sebi, zato bom raje za zdaj končala in si naredila zajtrk.. (da bom še večji :pujs: ).. :)- Se še kaj oglasim.. Bobek v 36t
|
|
|
|