Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 10:43:48
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem začela z uvajanjem med jutranjo in opoldansko flaško, prvi samostojen obrok (zelenj. kašica) pa je potem dobil opoldne kot kosilo.
|
|
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 10:50:20
|
|
|
|
miapia
|
Začela z 2. obrokom - sadno kašico (okrog 11-12h).
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 11:32:36
|
|
|
|
Hope2
|
Glej otrokov ritem spanja in temu prilagodi njegov urnik hrane. Ne glej druge otroke, saj spijo različno. Naš vstane ob 6.oo dobi flaško, med 8 in 9 gre spet spat, ko vstane med 9 in 10 uro dobi malico in to je čas, ko sem začela tudi uvajati prve obroke GH.
|
|
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 11:46:16
|
|
|
|
Splišni
|
Vmes, med dvema obrokoma mleka, po moje. Saj to je samo tako malo za probo, ni ravno da bis e najedel od tega. Vsaj pri nas je še dooolgo trajalo, da je res kaj več v želodček sopravil Je šlo več ven iz ust kot pa v usta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 14:56:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.