|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko ste kam šle
11.8.2009 9:58:19   
sye
Punce kaj ste naredile, če ste kam šle? Sem namrče v začetku uvajanja GH (tretji dan) in me zanima kako ste rešile s hrano. A ste prej pripravile in mu potem dale kr mrzlo?Ne bi namreč veliko prakticirala s kupljenimi kašicami že zdaj takoj na začetku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko ste kam šle
11.8.2009 10:06:10   
Jančika_
Dala sem v manjšo termovko.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2009 10:42:12   
Katy78
Jaz imam aventove lončke, ki so namenjeni za shranjevanje materinega mleka in kašic. Če dam notri še precej toplo kašico, kar nekaj časa mine, preden postane mlačna, kakršno potem mali poje. Sadne kašice so pa itak hladne oz. sobna temperatura, tako da ni problem. Ko smo šli pa na morje in je bilo dopoldne še en kup stvari za v avto za znosit, pa nisem kuhala, ampak sem mu kašico kar kupila da jo je po poti pojedel in za nazaj iz morja isto. Mi pa Hippova korenček-krompir kašica ni prav nič dobra, kar malo na kislo potegne (vsaj meni se tako zdi), jo je pa mali z veseljem zmazal. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2009 11:27:35   
t5t6
Ko smo začeli z uvajanjem sem za na pot vzela banano ali jabolko, banano lahko zmastiš na licu mesta, jabolko tudi naribaš kjerkoli. Mlečne kašice sem naredila s svojim mlekom. Kasneje ko smo kuhali že mineštrice, pa sem jih vedno dala v navaden termus in jih na to prelila v krožniček. Kašic nisem nikoli kupila čeprav smo veliko pohajali in potovali, boš videla, ko se boš malo navadila se ti bo zdela ta priprava zelo enostavna.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2009 11:43:29   
Splišni
Če greste na dopust, bi jaz počakala z uvanjanjem.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2009 12:16:51   
žab*ca
Če smo že prej načrtovali odhod sem pripravila kašo doma,če smo se na hitro odločili,imam vedno v rezervi kak "frutek".Sem pa pogrela tako,da sem s seboj vzela tisti krožniček,kamor se lahko nalije vroča voda in s seboj termovko s prekuhano vodo.Pa sem segrela krožniček,malo vode vlila še v hrano,ki je itak fajn gosta in se je prav lepo segrelo.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2009 13:35:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Jaz imam aventove lončke, ki so namenjeni za shranjevanje materinega mleka in kašic. Če dam notri še precej toplo kašico, kar nekaj časa mine, preden postane mlačna, kakršno potem mali poje. Sadne kašice so pa itak hladne oz. sobna temperatura, tako da ni problem. Ko smo šli pa na morje in je bilo dopoldne še en kup stvari za v avto za znosit, pa nisem kuhala, ampak sem mu kašico kar kupila da jo je po poti pojedel in za nazaj iz morja isto. Mi pa Hippova korenček-krompir kašica ni prav nič dobra, kar malo na kislo potegne (vsaj meni se tako zdi), jo je pa mali z veseljem zmazal. user posted image

Isto. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 22:26:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2009 21:04:29   
tasa_m
ko smo bili na dopustu sem imela zraven nekaj pripravljenih kašic, jabolko in banano ter zelenjavo  pa smo ji na morju skup naredili. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.