Katjusa -> RE: Cene kampov Hrvaška (11.8.2009 13:26:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14 Rada kampiram in kampirala sem že v številnih kampih (Slo, Hrv, Italija, Avstrija, Nemčija, Španija, Francija...), pa se mi zdi, da je najdražje ravno na Hrvaškem. In Hrvaški kampi me prav odbijajo. To, da kamp stane ravno toliko kot APP meni pač ni logično. Vse, kar v kampu dobiš je zemlja, pa skupne sanitarije (voda) in recimo nekaj elektrike. Vso opremo za spanje, kuhanje moraš kupiti sam. Medtem ko v APP dobiš vse (tudi posteljnino, posodo...). In da je cena skoraj ista. Ne vem no. V tujini so kampi precej cenejši in lepši, vsekakor pa se cene v kampih in APP/sobah ne morejo primerjati. V Avstriji smo za kamp npr. dali 24 €/noč, pa je bil kamp čudovit. Če pomislim na kampiranje, me Hrvaška kar odbija. Grem s šotorom raje kam drugam. LP teden dni na slovenski obali me pride dražje kot na hrvaški[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] italija je še dražja vsaj to kar sem jst gledala, avstrija nima morja.... ostalo pa je za nas zdej predaleč k so mali otroci.....
|
|
|
|