|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 0:12:10   
dix
Nisem si mislila da bomo našega starejšega fanta tako hitro odvadili od plenic. Uspelo nam je praktično v 2 dneh. Zdaj je že kaka 2 tedna čez dan brez le za spati jih dobi (pa še te so večinoma suhe ko se zbudi). Danes je pri večerji naenkrat skočil iz stola in rekel "mama idi po kahlo, bom lulal" In res, polulal se je, in šel dalje jest.

uh, sem ponosna na njega da je kaj!:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 6:47:35   
CatJa
:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 7:52:46   
Timotej
Koliko pa je star, kako ste ugotovili, da je "pripravljen" na to, da bo brez pleničke?

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 8:10:01   
dix
Septembra bo star 3 leta. Prej se niti nismo trudili poskušati, ker je bilo prehladno, on pa je bil vedno zunaj, čez cel dan je bil toliko v hiši da je jedel in spal. In če bi mu ušlo bi se prehladil. Ko pa se je otoplilo pa smo rekli da bomo probali. Ušlo mu je 1x in nikoli več. To, da je bil pripravljen pa smo vedeli tako, da je vedno večkrat bila plenica suha in vedno večkrat je napolnil kahlico in ne samo par kapljic not spustil. Zdaj nas čaka samo še nočno odvajanje, ampak tudi to bomo upam da uspešno naredili.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 8:18:53   
Anonimen
Dix, če bi sama vedela, da gre tudi ponoči na izi, bi se odločila že prej. Naš je danes prespal tretjo noč brez plenice, brez nesreče. Res pa je, da ga okoli polnoči odnesem na stranišče, potem pa zdrži do jutra.

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 8:33:12   
Gina
Meni se zdi, da je otroka najlažje navadit na nočno ne-lulanje istočasno kot na dnevno. Če zamudiš, se navadi da ponoči neha držat. No, pri nekaterih otrocih sicer ne rata, ker še niso zreli, ampak pri večini pa kar gre. Pri mojih je šlo. Ko sta bila 14 dni suha podnevi, sem jima tudi za spanje dala plenico stran. Ne vem, če sta se potem še 2x polulala. Mislim da ne.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 8:59:30   
viv_
Naša je pa sedaj začela dojemat wc. Kahle ne prenaša, nastavek na WC ji je pa všeč. Jo dam vsako jutro gor sedet. Danes je pa prišla do WC-ja, vzela nastavek in rekla "kaka". In res je bila plenica pokakana... Potem sva drekca stresli v stranišče, povlekli vodo, aja pa seveda vsklik "bravo". Pri Mirni je kakanje kar problem in zato imamo cel šov kadar je pokakana...

lp

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 9:24:28   
karmy
jzt nimam dovolj prevlek za postlo če jo polula... kaj pol naj grem na vse ali nič? :zmeden:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 9:49:28   
KLOJA
fino da vam je uspelo; mi pa se lahko pohvalimo da kakamo v kahlico od devetega meseca -ja prav ste prebrali- pa nam je samo enkrat ušlo , je pa res da kaka samo enkrat na dan in to nekje ob enakem času tako da je bilo veliko lažje lulamo pa ne več v pleničke od 19 meseca -pa nam je ušlo trikrat s tem da je bila ponoči prej suha kot podnevi; mislim da se je nam vse rahlo obrnilo vendar na srečo v pozitivno stran!danes pa je stara 27 mesecev pa vam moram povedati da še vedno uživa na kahlici zelo težko jo dobimo dol; na njej počne vse -še jedla bi če bi ji seveda to dovolili!!!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   odstavljanje od plenic
2.6.2005 9:58:58   
Gina
Karmy, če ne boš probala, ne boš vedela. Mogoče bi pa vso noč držal. Naša dva sta. Je pa res, da takoj potem, ko sta bila suha podnevi, nista ponoči lulala niti v plenico, je bila suha. Zato pa pravim, da ne smeš zamuditi tistega časa, takoj ko je podnevi suh, še ponoči odstranit plenico. Tudi če te je strah. Saj kaj hujšega kot da zamenjaš posteljnino, pa da pač sušiš posteljo podnevi ne more bit.:zmeden2:

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)


Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!