Hope2 -> RE: 4-mesečnik noče biti v vozičku (11.8.2009 11:25:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sye Katy bom še to poskusla,samo jst mam bugabooja,pa sploh ne vem če ga je že pametno dat v športni del,sej se ga čisto položi,samo noge gor ostanejo. To nima veze, kje ima noge, glavno da je hrbet v ležečem oz ravnem položaju. Mi imamo tudi bugaboo, pa nam je pediatrinja in fizoterapevta rekla, da noge nimajo veze. Jaz sem našega dala v športni pri 4,5 mesecih, ampak samo zaradi dopusta v tujini, da se ne bi s košaro ubadali v največji vročini in na letalu. Sem pa ven vzela leseno dilo na sedežu. Pa moram rečt, da je bilo prehitro, plus tega malček ni užival niti v športnem delu. V vozičku je začel uživat šele pri 7 mesecih. Do takrat pa smo imeli kratke sprehode, pa malo se vmes ustavili, ga vzeli ven (seveda preden je ratal siten in preden je jokal). Nikoli ga pa nisem jemala ven, ko je jokal, saj si potem v riti, ker bo to izkoriščal. Najprej pomirit v vozičku in nato ven. Jaz osebno ga ne bi dala pri 4 mesecih v športni del, zdaj poleti sta lahko zunaj tudi na tleh, ne rabita se vozičkat do onemoglosti. Vmes ko je tečko lahko izkoristiš sling ali štorkljo, karkoli, športni del pa naj počaka še vsaj 1 mesec. Lahko pa košaro dvigneš in ne rabi bit v vodoravnem položaju in potem tudi lahko mal ven kuka
|
|
|
|