Morje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

MARTY -> Morje (1.6.2005 22:05:23)

Konec tedna odhajava z Klaro na morčka in bi vas prosila za pomoč. Namreč ne vem koliko mora biti temperatura morja za 5 mesečnico ?:zmeden2:

Marty

Blink1 -> Morje (1.6.2005 22:15:26)

Hja, meni se zdi, da je morje še prehladno za take male bebe. Naša bo stara 10. mesecev ko gremo, pa se bo kopala kar v svojem bazenčku, kjer bo toplejša voda. Upam:zmeden:

schnappi -> Morje (1.6.2005 22:51:50)

V morju naj dojenčki ne bi plavali in se namakali, tako kot mi, ampak naj bi se samo ohlajali,tako bolj na hitro. pa ne še sedaj. Kar v bazenčku se kopajta, bo bolj zdravo. Pa uživajte še za nas, mi dopust še čakamo.....:)

Magi* -> Morje (1.6.2005 23:39:52)

no tkole. mi smo ravno nazaj z morja in smo našo Zarjo kar namakali v morju in ji nič ni škodilo. najprej samo malo podplatke in ji je bilo všeč. zadnji dan, ko je pritisnila vročina, sva šli pa obe notri. Zarja sicer bolj na kratko, toliko da se je ohladila, potem pa zavit v brisačo (predvsem zaradi sončka) in je bila navdušena nad vodo. je brcala in se smejala, potem pa sladko pančkala dalje na sprehodu. jaz pravim čim manj komlicirat in seveda po pameti in občutku. aja, stara je pa 5 mesecev.

Anonimen -> Morje (2.6.2005 19:59:04)

Ta vikend je napovedana burja. Prejšnji vikend je imela voda okoli 20 stopinj in jaz si otroka ne bi upala dati vanjo, morda za nekaj trenutkov tik ob obali, kjer je bila voda najtoplejša.
Ta teden je burja morje shladila na 14 stopinj in tudi zunaj ni več take vročine kot je bila prejšnji teden. Dvomim, da bo morje za vikend že imelo 20.
Absolutno odsvetujem kopanje.

Stran: [1]