|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:04:02   
mala maja
Naš je pa zdejle ujel ježka in smo ga v kletko za zajčke zaprl:((:((:((:(( Sej full uživa pa raziskuje mu sploh ni hudega(kakšni se zavijejo v klopčič pa spijo ta pa raziskuje):ups::ups::ups:

A mislte da ma lahko kje mladičke:ups:, sej ga bomo spustil sam tolk da ga naš nese jutri v šolo pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:09:23   
Anonimen
Mi smo pa lansko leto na morju pod našo prikolico imeli mladičke. Jooooj, kolk so bili fletni. Pa vsak dan so lazili okoli, pa vsak dan so bili majčkeno večji. Toliko so bili veliki, kot za eno dlan. Jaz sem jih skozi imela po rokah. Bilo pa je to julija. Ne vem, ali imajo potem takrat jećki mladičke? Po tej logiki naj tale vaša ne bila mamica. Pa kaj vode ji dajte za popit.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:10:02   
Erdbeere
mala maja a rabiš še žabo...jo mam za hišo (kroto) :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:10:49   
Anonimen
Če je fotr ga verjetno naujo tolk pogrešal:)-
Ampak če je pa mami in jo kje čakajo mladički:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:13:00   
Seven*
Ce imate mogoce macko, mu lahko postrezete z konzervirano macjo hrano. Jaz sem enkrat prezimila jeza, pa je celo zimo papcal macjo hrano. :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:18:07   
TaRe*
ja...mene bi tudi to skrbelo,da jo kje mladički čakajo.....pa fejst bojo lačni,predno mama jutri iz šole pride,ane:zmeden::zmeden::zmeden:

Jaz bi ga spustila...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:18:57   
Pupica
Mi smo hodili kampirat v Medulin na morje in jih je bilo tolk, da po*izdiš.Sred noči so ropotal pa brskal pa sploh se niso nč bal.
In moj takatni kuža(:angel:Kaja)jih je prevohal(sicer v kepico zvite)ko so se ga pa navadli so se pa razprli in kar naprej šibali.
Aja v ta prvo se pa spomnim, da b me skoraj kap od strahu, k je eden tako ropotal:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:19:38   
mala maja
Nimamo mucka, mamo pa kužka pa jutri verjetno dobimo še zajčka :love::ups::love::ups::love::ups::love: Mrm še nocoj našmu mal na dušo pihat.

Erdbeere ne krastače pa ne rabm jih mam dost pa še bojim se jih.

Ja hvala za nasvet mi nobenemu do sedaj nismo nikoli dali nič za pit sam jabolčka smo mu natresl not pa ni nikoli nič pojedel. No upajmo da ni mamica. Sej ga bomo jutri spustl.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:21:44   
Erdbeere
mala maja sem dala slikico v album, boš vidla kok je fletna :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:27:09   
mala maja
BJAK :kuza::kuza::kuza: bejžmo preč

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:31:58   
Joe
Jaz vedno prečoham vsakega ježka, ki ga ulovim! Jančiko vsak dan večkrat, zadnjega divjega ježka pa sem videl leto ali dve nazaj.

Srečal sem ga sredi mesta (med dvopasovno obvoznico in njenim priključkom), zato sem ga v športni torbi odnesel na mestni grič Golovec (staro pokopališče, travniki in gozd). Šele kasneje sem se spomnil, da bi lahko koga pogrešal. Upam, da ga nisem polomil! Najbrž bi še enkrat storil enako, ker so na robovih obvoznice zelo visoki robniki, prek katerih ježki ne morejo splezati :((:((. Dosti jih povozijo. Fino bi bilo, če bi vsakih 50 ali 100 m montirali majhne mrežaste rampice, skozi katero bi tekla voda v kanal, zgoraj po rampicah pa ježki bežki.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:36:27   
mala maja
Ja se strinjam s tabo. Smo nedavno nazaj projektirali eno cesto kjer smo morali pustiti kanale za ŽABE, ker jih tam full povozijo so se dogovorili da se vstavi kanale pod cesto.

Sploh na avtocesti bi to morali obvezno narest pa ne samo za ježke ornk prehode za divje živali. MAlo se spomni koliko je bilo povoženih srn in medvedov. Sej se gre tud za varnost voznikov ne samo živali.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:41:45   
Gina
A ježka imate...lepo. Mi jih imamo vsako leto na morju, lomastijo kot medevedi. :)-:)-

Moj :love: je par mesecev nazaj prišel domov in rekel: Poglej :love:, kaj sem prinesel. Revček je skoraj zmrznil, ko je ponoči zmrzovalo, sem ga moral domov prinest, da ne bo crknil. In mi pokaže.... (fuj fej) slepca. Jaz sem pa tulila ko sirena na rešilcu, naj ga odnese ven iz stanovanja. Ampak je bilo 3:1, sta ga otroka odnesla v šolo pokazat. Po moje je učiteljico tudi kap. Ampak mi ni nič omenila na govorilnih.

No, ob ježku je najbrž ne bo.:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:46:20   
Jančika_
Jaz sem se enkrat ježka na smrt ustrašila:ups:.

Z Joejem sva kampirala na vrtu počitniške hiše moje stare mame in sem ponoči v črno črni temi (ni javne razsvetljave, ni bilo lune) gola zlezla iz šotora, da sem šla lulat.

Grem do konca vrta, počepnem in na svoji levi čisto zraven sebe zaslišim fuuuuuul glasno sopenje, ko kak ogromen pes se je slišalo.

Uuuuu, kak sem skočila, zakričala in v enem skoku sem bila nazaj v šotoru:)-. OK, zdaj se smejem, ampak takrat sem se pa čisto usrala. Pol je šel pa Joe gledat, kaj za ena mrcina je bila to - in je bil ježek! Kje sem si pa mislila, da se tako na glas oglašajo!

Očitno sva šotor postavila ravno na njegovi nočni špuri, ker sva ga potem še parkrat slišala sopsti tam okoli.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:48:02   
Joe
Moja mama mi tudi ni pustila, da bi z dopusta odnesel domov dva slepiča, zato sem ju ob sodelavanju z očetom tihotapil v torbi. Doma je bilo potem ok. Drugič sem moral tihotapit sam, ker ni nobeden od njiju odobraval, da bi domov odnesel majhnega gada (dolg vsega 10 centimetrov). Pajsal sem ga dlani z roko v žepu celo uro, preden sem si prislužil priznanje (podobno kot Slovenija svojo samostojnost). No, nazadnje mi ga je v terariju požrl zelenec (kuščar).

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:52:53   
mala maja
Ja jest sem v šolo enkrat nesla modrasa. baje ga majo še sedaj v eni posebni kislini:zmeden::zmeden::zmeden: pa je od tega dolgih 15 let pa še mal zravn.

Joe zelenca smo pa zadnjič lovil pa nam ga ni ratal ujet. Pa rogača smo ujel si ga lahko ogledaš pri Erdbeere v albumu. Je bil res full lep. Tazga že dolgo nisem vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   ujeli smo ježka
1.6.2005 22:54:35   
Erdbeere
ojej Joe ti pa si faca

no sej slepcov mam pa jest tud dost...sem jih dons spet gledala ko sem travo kosila in so bežali pred mano 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 17
   ujeli smo ježka
2.6.2005 6:44:38   
Anonimen
O tistem "podvozu" za žabe sem pa brala. Meni se je zdelo zelo hecno, čeprav verjamem, da ni.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   ujeli smo ježka
2.6.2005 6:52:57   
AnBan
To me pa spomni na Mojstra Miho, ki je zgradil podhod za ježke:)-:)-:)-...so pa ježki ene luštne žvalce a ne?...men se je zadnjič kar srce trgalo, ko sem po nesreči enga povozila.:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 19
   ujeli smo ježka
2.6.2005 7:11:58   
Anonimen
Ježki so polni bolh...to le pazite..:):):):):)

Neposredna povezava do sporočila: 20
   ujeli smo ježka
2.6.2005 8:11:38   
Anonimen
Mislim, da se ježki vsako leto vračajo na isto mesto: k nam na vrt obvezno ene dvakrat na leto prideta dva ježka, po moje sta fant pa punca, ostaneta kakšen dan in gresta naprej. Ampak vedno prideta ponoči, tako da ju mali ne more vidt :(

Ko bi le večkrat prišla, da bi slepce pregnala :)-

Neposredna povezava do sporočila: 21
   ujeli smo ježka
2.6.2005 9:36:23   
Anonimen
Pri nas se je v senu udomačil ježek Josip. A nisem dala fajn ime? :love:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   ujeli smo ježka
2.6.2005 9:40:20   
Anonimen
Super ime, Meta, boljšega ne bi mogla dati.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   ujeli smo ježka
2.6.2005 9:53:24   
Anonimen
Helmut je lepš :)-

Neposredna povezava do sporočila: 24
   ujeli smo ježka
2.6.2005 9:57:08   
Anonimen
Helmut... pa ne ježek. Mogoče kakšen noj :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?