detelja -> RE: Otrok na UZ - morfologijo gledat "dojenčka"? (10.8.2009 15:33:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninu Pozdravljene nosečke!! Zanima me, tiste, ki imate doma že kakšnega otročka, ali ga boste oz. ste vzele s seboj na pregled v 20. oz. 25 tednu? Moja deklica ima 3 leta in jo nameravam peljati s seboj, seveda, tudi ati gre zraven. Me zanima, če se vam zdi to uredu. Je možno, da bi jo vrglo iz tira in je bolje počakati, da se dojenček rodi? Hčerka je namreč zelo dojemljiva, čustvena in bistra, tako, da se vsega zelo dobro zaveda. Bi jo s tem zamorila? Kakšne so vaše izkušnje? In še nekaj. Sicer zaenkrat nič še ne sprašuje, vendar vas prosim še za naslov kakšne dobre knjige o prihajajočem članu, v stilu "Lukec dobi sestrico". Malo za orientacijo, o štorkljah ji že ne mislim nakladat.., Bom poskušala biti čimbolj realna. Mogoče kakšno vašo izkušnjo. Sanja se mi ne kako bo ko bomo štirje, ampak se veselim. [sm=smiley1.gif] Srečno iz zdravo noečnost vsem!! prijateljica mi je razlagala kako hudo je bilo, ko je hčerki povedala, da bodo dobili dojenčka...hčerka je več ni htela videt, odrivala jo je...potem pa so šli na 3D UZ pa ji je gin. vse lepo razložil in potem je bila hčerka tako srečna, da je kar naprej spraševala "mamica kaj dela zdaj dojenček, a misliš da zdaj tudi z jezikom momlja itd"...no potem pa je prijatejlica hčerki začela razlagat kako bosta skup dojenčka previjali, ga hranili, z kremicami mazali itd...skup sta šli za dojenčka nabavljat...in tako se je hčerka čist spremenila...zdaj imajo že par mesecev staro drugo hčerko in ker mamica dovoli starejši hčerki sodelovat pri sestrici je vse ok oz kot prijateljica reče boljše ne bi moglo bit....
|
|
|
|