Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sistematski pregled pri enem letu 1.6.2005 21:03:33
|
|
|
|
Jančika_
|
O madona, hišna opravila:zmeden:. Kaj bi pa naj, za tabo letala, ko sesaš? Obešala perilo? Naš se je takrat ravno prvič uspešno obrnil s hrbta na trebuh8). Aja, samo pokomentirat sem hotela, odgovorit pa ne znam.:ups:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2005 21:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Sistematski pregled pri enem letu 1.6.2005 21:11:38
|
|
|
|
Jančika_
|
A, vidiš, to sem pa pozabila, prah pa res briše, pa smeti pobira in jih jé:)-.
|
|
|
|
Sistematski pregled pri enem letu 1.6.2005 22:21:01
|
|
|
|
a.jda
|
Pri enem letu je vprašala če že hodi in se je mogla mal na nogice postavljat. Potem ji je dala 2 kocki in je mogla s kockami skupaj udarjat. Vprašala je tudi če že kaj govori in če nas kaj posnema, naprimem če posnema ko telefoniramo. Potem ji je dala v roke punčko in flaško in rekla naj da punčki jesti, smo kar debelo gledali, če resno misli. Nato jo je še stehtala in znerila. To bi bilo vse.
|
|
|
|
Sistematski pregled pri enem letu 1.6.2005 22:33:59
|
|
|
|
Gina
|
Naš je imel ravno danes pregled. Stehtali so ga, zmerili, cepili. Vprašala me je če hodi, od kdaj hodi, če se skloni, vstane, če kaj pove, ali uporablja zloge - en zlog, dva, ali koga pokliče, ali izraža svoje zahteve še kako drugače kot z jokom, ali posnema odrasle pri hišnih opravilih (naš kar naprej pometa:)-pa kuha), če zlaga stvari eno v drugo (mu je dala lonček in kocko), dala mu je kocke in vprašala če ima kdaj dve v eni roki in če tolče z njimi (pa je to tam naredil), pa če prime pincetno je tudi pogledala (rozino prijet), več se pa ne spomnim.
|
|
|
|
Sistematski pregled pri enem letu 2.6.2005 8:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no pri nas v kranju pa sploh nič ne preverjajo. mal me je prašala pri 9. mescih če že kej druzga dela k sedi, pa sem rekla da edino kotali se. pa je rekla da za 9. mescov je dovolj da zna konkretno sedet :) lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?