nasvetek,ker cincam!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> nasvetek,ker cincam!! (1.6.2005 20:32:28)

živjo pupe!!
imam namreč eno prošnjo za vas,za vse tiste,ki ste bile oz.,ki ste na istem kot jaz!!:zmeden:

v petek začnem s klomifenskim testom.jemati moram 5 dni klomifen po 2 tabletki.
dr.drobniča sem klicala in mi je rekel,da ni važno ali vzamem 2 na 1x ali 1 tabletko zjutraj in eno zvečer!!da je vse isti šmoren!!prav tko je reku.:):zmeden::8)

pri dr.pušenjaku sem zastavila vprašanje pa mi je odgovoril,da vsekakor priporoča 2 na 1x.torej obe hkrati zjutraj!!:zmeden:kaj naj zdaj!!!???mislim jemati kar 2 na 1x,samo mal cvikam,da ne bo prehuda doza!!lohk pa da nav nič!!:zmeden:
kaj pa ve pravite???kako bi se odlčile??vsekakor bom upoštevala vaša mnenja in prosim napišite če se je v času jemanja kaj dogajalo,na kaj moram bit pozorna,če moram sploh bit!!!

oh joj,kolk je dela s temi :duda:!!punce zlate ste zato pošiljam vsaki šopek :rozica:

BaGSi -> nasvetek,ker cincam!! (1.6.2005 20:51:38)

jaz sem ravnokar zaključila z 4. ciklusom klomifena (uspešno:bravo:), jemala pa sem zjutraj 2 tableti (po priporočilih mojega ginekologa. Torej 2 naenkrat.
Veliko uspeha!:miska::miska:

biba77 -> nasvetek,ker cincam!! (2.6.2005 8:55:34)

Jaz sem poiskusila oba nacina (v dveh zaporednih ciklusih) in ni bilo razlike: ne v pocutju, ne v rezultatu :(:(:(

Stran: [1]