ronja1a
|
Evo, danes je moj osmi dan. Po sedmih dneh imam cca -1,5 kg Sem prav ponosna nase. Sem si pisala vsak dan, kaj sem jedla. Predvsem sem zdržala brez prigrizkov. Kriza je bila včasih dopoldne (je minilo, če sem bila zunaj (šoping, klepet s kolegico), če pa sem bila doma, sem imela bolj zgodnje kosilo. Včasih tudi zvečer, sem pa rešila z belo kavo ali nekaj lešniki. Sicer pa nisem bila nič lačna, od mize sem šla vedno sita. Takole, bolj vegi različica 14- dnevne diete: 14-dnevna dieta Z: beljakovinski šejk, zeleni čaj K: zelenjava, kuhana na sopari (koromač, korenček, stročji fižol, cvetača, brokoli, bučke), dve kuhani jajci, pol male konzerve tune, zeleni čaj, dve žlici skute s slivo iz kompota V:kuhana zelenjava (od kosila),samostanski sir, olive Z: beljakovinski čaj, zeleni čaj K: solata (paradižnik, paprika, kumare, čebula), en kuhan jajček, samostanski sir, zeleni čaj V: na pari kuhana zelenjava, pražen tofu z gobicami in pelati, sir, kava iz cikorje večerna kriza: šest brazilskih oreščkov Z: beljakovinski šejk, zeleni čaj K: zelena solata s fižolom, solata iz čičerike, koromača in korenčka, sir, zeleni čaj V: zelena solata s fižolom, solata iz čičerike, koromača, korenčka, paradižnika, dva sojina polpeta večerna kriza: kava iz cikorje Z: beljakovinski šejk, zeleni čaj K: zelena solata s koruzo, dve jajci, sir, pet brazilskih oreščkov, zeleni čaj V: solata iz paradižnika, korenčka, kumar, paprike, kuhano jajce, namaz iz čičerike, pet brazilskih oreščkov, kava iz cikorije Z: beljakovinski šejk, zeleni čaj K: paradižnikova solata, olive, jajce, sir, namaz iz čičerike, pet brazilskih oreščkov, zeleni čaj V: zelena solata s koruzo, sir, skuta z mletimi lešniki, kava iz cikorije Z: belajkovinski šejk, zeleni čaj K: kuhana zelenjava (korenje, cvetača, brokoli, koromač), 1,5 male konzerve iz tune, sir, pet brazilskih oreščkov, zeleni čaj M: pet brazilskih oreščkov V: solata iz paradižnika, čičerike in ostankov kuhane zelenjave, pražen tofu (zmečkan tofu, čebula, česen, sojina omaka, kurkuma, poper), pet mandlov, kava iz cikorije Z: beljakovinski šejk, zeleni čaj K: radič s koruzo, jajčna omleta s kumarami, zelišči in sirom, nekaj mandlov, zeleni čaj M: sadni jogurt (125g) s skuto (dve žlici) V: solata iz paradižnika, paprike, čebule, oliv in kumare, tofu s paradižnikom in grahom, nekaj slanih aražidov, zeleni čaj večerna kriza: bela kava iz cikorje (opomba: pri količini se nisem omejevala, prav tako ne pri kisu (balzamični), olju in siru ---> da sem vedno šla stran od mize sita)
|