tinaaja
|
Evo mene, jaz sem kul. Neki se ne odpovedujem cimurkoli, res pa je, da ne zrem, kar je najboljse. In trenutno dovolj. Sem cista koma od nespanja oz konstantnega zbujanja ene lai druge, sploh ne pridem na zeleno vejo. danes je bila prva noc brez kaslja po ufff dolgoooo.. Ampak z malo spiva v dnevni, pol se je sredi noci prikradla k nama ta velika in mamispet v sendvicu in nic kaj dost od spanja Ampak sem se pa nacartala, kar je tudi veliko Predvsem mislim, da je ta velika rabila dozo mamice ponoci Tko da sem kar zadovoljna, da ne zrem Danes bom sla popoldne morda malo tect. Dete spi, jaz malo pospravljam, pol pa morda sibam do centra kaj za miklavza in bozicka nabavit. Mi sploh ne uspe priti do daril. In pol skoz nekaj v zadnjem momentu upujem in ne dobim zelenega in se sekirma, da se nisem prej potrudila. Umpalumpa, le tako naprej samo zdrzi, ce te bo kaj prevec mikalo, pa pridi sem gor po brco v rit Amy, mah, grehi morajo bit, danes pa bodo pset pridna. ronja za telovadbo, meni nekako te mirne zadeve ne sedejo, ceprav bi bile nujno potrebne za mojo slabo drzno in nervoznost o mati kolumbo - kako kaj gradbisce Joj ja vem, mene vsake tok macdonalds cist vrze. Bis e zakopala v vse hambije, solate pomfrije.. Ampak takrat pase.. sicer sem pol samo se za kavc likat, ampak pase. itak se to zgodi glih 1x na 3m, tko da se ne sekiram. se malo pa bo vikend tu