laminati (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

ljupka -> laminati (9.8.2009 12:30:29)

Kaj naj naredim da ne bodo lisasti?
En teden je odkar imamo laminate kupila sem čistilo in viledovo krpo ,ki naj bi bila za laminat!Mal je boljš ampak ostanejo sledi kot je šla krpa,kako naj pobrišem ,da se to ne bi videlo ,da bi bilo lepo!Vidi se ko pogledam proti soncu!Prosim pomagajte mi,svetujte mi!

azik -> RE: laminati (9.8.2009 13:02:21)

Ko , ste položili laminat ,ali ste takrat naredili zaščitni premaz?

ljupka -> RE: laminati (9.8.2009 13:04:24)

Ne.Kakšen je to premaz in zakaj je?A ni to že gotovo samo za položit?

azik -> RE: laminati (9.8.2009 13:09:36)

Ne kje pa laminat je potrebno zaščititi,takrat je veliko lepši bolj se sveti za premaz vprašaj kak čistilni servis ali pa ga naredi sama.Premaz pa kupiš v trgovinah kjer prodajajo čistila ,barve lake itd.

blaža -> RE: laminati (9.8.2009 17:40:51)

jaz pa ne maram premazov, niti na laminatu, niti na parketu.

ma kaj če z pronto legnio pomiješ laminat, kaj ti pušča sledi? meni nikoli. Mogoče si mela Emsal?

Če boš dajala premaz se definitivno pozanimaj, če ti to odgovarja. naš laminat je mat, ni svetleč in ne želim imet premaz.

ljupka -> RE: laminati (9.8.2009 18:09:35)

Saj meni ni do tega da se mora svetit ,ampak da nebi bil lisast poznajo se sledi od krpe,kupila sem Emsal ,ki naj bi bil za laminat!Vsaka stopinjca se na njem pozna!Je to normalno se moram s tem sprijaznit?En kolega mi je rekel,če hočem da se nebo nič poznalo naj cel dan stojim s krpo in brišem!
Je to res?Imam dva majhna otroka ,ki skoz skačeta in tekata po njem!

blaža -> RE: laminati (9.8.2009 18:58:54)

meni je tudi Emsal delal lise, sej zato sem vprašala, če maš Emsal. probaj z Pronto legnio. je tako pakirano kot Emsal in tudi take oker barve. pa še ful lepše diši kot Emsal. meni je super in res nijkjer ne pušča sledi. lahko pa še vse lesene omarce z njim pomivaš in vse take površine.

ljupka -> RE: laminati (9.8.2009 19:02:54)

Hvala Blaža bom poskusila!

Stran: [1]