Anonimen -> RE: gnili zobki (10.8.2009 10:23:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: kokakola IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. jaz sem pa nekje zasledila da z nečim premažejo zobke če je v začetku gnitja ponavadi premažejo samo šestice - se pravi stalne zobe. Ni nujno, da je zob na začetku gnitja, praksa je taka, da se zob premaže takoj, ko je to mogoče, vendar tega ne izvajajo na mlečnih zobeh, razen, če daš to narediti samoplačniško. Mojemu otroku na ca. pol leta premaže zobe, pa še nikoli nismo nič plačali. [sm=zmeden.gif] Ima pa mlečne zobe! Mlečne ali stalne? Poznate zobozdravnika? Premaz, če se dela na mlečne zobe, je nadstandardna storitev - naša oba imata premaze na zobeh (pa ne te polletne, ampak tiste, ki zobek zalijejo in ga zaščitijo), vendar poznamo zobozdravnika. Je pa to, da poznamo tudi več različnih premazov. Premaže mu mlečne zobe, na pol leta ima kontrolo in če vidi, da je premaz potrebno obnoviti, mu ga obnovi. Pa tukaj pri nas mislim, da je za vse otroke enako. Ker ima par mojih prijateljic otroke pri isti zobozdravnici in še nobena ni nikoli nič plačala.
|
|
|
|