nejka7 -> Ali me vara? (9.8.2009 8:49:40)
|
Na kratko bom opisala situacijo, zanima me vaše mnenje. Moj partner je pred tremi leti naredil tečaj za učitelja smučanja. Letos januarja je šel za en teden učit v Italijo. Skupaj z enim parom, ki sta tudi učitelja in še z dvema dekletoma. Bili so v istem apartmaju, moj partner pa je bil v sobi z dekletoma, sicer na svoji postelji (tako je rekel). Zdaj pa me zanima sledeče. Pred mesecem dni sva v enemu lokalu slučajno srečala eno od teh deklet (delala je kot natakarica) in vse kar je rekla je bilo zdravo, pa še to sem jaz preslišala. Mi nismo sedli, ampak je najina punčka (2leti) občudovala kužka od ene gostje, ona pa je stala zraven-tiho. Ko samo odšli, sem partnerju rekla, da je čudno (glede na to, da sta dobra kolega, pa mejle si pošiljata), da je bila kar tiho. Ne vem, kot da bi imela slabo vest, tako se je meni zdelo. Dva dni kasneje pa mi je hotel zatajiti, da ga ona kliče. Mobi je zvonil, pa je prekinu in ga dal v žep. Sem slučajno slišala, pa sem rekla naj mi pokaže mobi. Najprej ni želel, potem pa mi je pokazal in rekel, da ni hotel, da bi se spet kregala zaradi nje. Je bla pa neka nujna zadeva, sem se potem jaz javila. kaj pravite, a se po nepotrebnem obremenjujem (me je pa pred 4 leti prevaral, ko še nisva imela otroka)? Hvala za mnenja.
|
|
|
|