mimica -> Mariborska porodnišnica (1.6.2005 18:57:40)
|
Javlja se junijka, ki je postala majčica in to en mesec prehitro. Upam, da ne bom predolga, vendar moram opisati in pohvaliti mariborsko porodnišnico. S svojo človečnostjo, prijaznostjo ter strokovnostjo so mi pustili na moj prvi porod ter bivanje pri njih lepe spomine,predvsem pa so s pravilnimi odločitvami pripomogli k temu, da danes lahko gledam svojega pikeca kako spi. Rada bi se zahvalila dr. Bosiljevi, ki je vodila moj porod ter CR, saj je bila izredno človeška, prijazna ter pri tem ni pozabila na strokovnost. Prav tako je bila zlata vredna VMS Rozemari, ki naju je z možem spremljala v trenutkih negotovosti ter s toplo besedo poskrbela, da sva se počutila, da bo še vse OK.Ljudje, ki delajo na intenzivnem oddelku so bili prav tako čudoviti in poskrbeli so za vsako željo bolnic z nasmehom na obrazu. In želj ni bilo malo. Tudi sestre na oddelku otročnic so bile vedno pripravljene pomagat tako z nasvetom kot z dejanji. Resnično bi se rada še enkrat zahvalila dr. Bosiljevi, saj sem prepričana, da je s svojo odločitvijo pomagala mojemu pikecu hitro na svet, še več verjetno mu je rešila življenje. Gledam pikeca kako spi in ne morem verjeti, da je še pred kratkim brcal v meni. Resnično, :duda:postane tvoj svet v trenutku.
|
|
|
|