LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: jar IZVIRNO SPOROČILO: LoCa Resnično! Danes sva s fantom šla v bohinj oz. pač malo hodit na savico, pol pa sva se še ob jezeru ustavila (lesena ograja se je nehala, bil je en velih gruščast plac, isti kot kako postajališče ob cesti in klopca) in šla h vodi. prideva nazaj in naju čaka kazen. To je zato, ker ti misliš, da je parkiranje dovoljeno povsod kjer ni prepovedano. Dejstvo je, da je parkiranje prepovedano povsod, kjer ni dovoljeno. In če ti nisi videla table TNP še ne pomeni, da je ni oz. da nisi v TNP. ... Kdo si upa ob avstrijskem jezeru parkirarat avto tam, kjer ni table "P" kot parking????? Tocno tako. Po tej logiki lahko vsak, ki nima kam parkirat, parkira direkt na mojo zelenico, ker nimam oznake prepovedano parkiranje? da ti odgovorim: ne. IN NE, ZAKAJ BI KDO PARKIRAL NA ZELENICO? A JE KDO O KAKI ZELENICI GOVORIL? NA ZELENICE ITAK NOBEN NE BI SMEL PARKIRAT, AL JE TVOJA AL PA JAVNA. TOREJ KAJ JE TVOJ POINT? tut vem kje so meje tnp-ja, sem od malh nog že to vedla, tko da modrovat o tem res je brezveze, očitno nimaste pametnejšega za povedat. stvar je pač zgledala kot postajališče, isto identično kot ob cestah, kjer so urejena postajališča za avte, ne pa neko divje postajališče, ki nastane ker se vsi tam parkirajo tudi če ne bi smeli. pa **** sej smo odrasli, ne? na b. jezero sem pa na žalost šla pa me tam resnično ne bodo več vidli (itak nisem masovna turistka, tolk za v vednost, sem pa slovenka in mislim da imam pravico hodit v naravo lastne države). pa ne zaradi ene kazni, ampak zaradi takih debilizmov in zato, ker me jezero tudi nikoli ni zanimalo, ampak so me gore. te pa najbrž niso od občine bohinj, sam izbire pa človek ravno nima, če mu ni dana? če bi vedla da se ne sme parkirat tam pač ne bi. v čem je torej problem? in vse k ste tolko pametne - slišala sem zdej še mariktero zgodbo o b. j., da je clo tko daleč lahko gre, da ljudje k majo tam bajto zarad nevemčesaže nisomogli pred lastno bajto parkirat i so pač v bližini. in dobili kazen. ker jim je občina onemogočla pridet do svoje hiše. TAKLE MAMO. aja še to, tnp-ja sta očitno 2: eden je stran trente in bovca, kjer živa duša nima težav. druga je pa pač gorenjska stran, kjer je zgodba pač drugačna.
|