|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ti naši dedci....
10.8.2009 8:55:50   
summer410
ne zdi se mi fer tole....kar dela tvoj mislim....
poglej, če moj gre nekam in ve, da ga bo zabluzu, me pokliče in mi pove, da ga pač ne bo tako hitro in to je to.....seveda, ker me on pokliče, jaz njega pol tud ne klicarim kdaj bo prišel domov...pač pride ko pride, sam prav je da mi pove, da mene ne skrbi, da se mu je kaj zgodilo...isto on pričakuje od mene....se je že zgodilo, da sem zabluzla iz službe, in sem ga poklicala, ter mu povedala, da bom pozna....kaj ni to normalno?
moram pa tud povedat, da se to ne zgodi več kot 3 krat na leto...ne meni, ne njemu:)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.8.2009 14:34:30   
kalbo
Veš to zgleda priblično tako pri nas marsovcih. Greš po službi na pivo (pogoj za nadaljne dogajanje je, da noben otrok ni v vrtcu, kamor ga je treba it iskat). Po enem pivu zapaše drugo pivo, to je pri meni meja do katere se še vsedem za volan. Potem čas beži, drugo pivo pa presiha hitreje kot kapljica na razbeljeni plošči, družba se razživi, štosi padajo, čas leti, zapaše tretje pivo (to paše že celo zadnjo uro, ko se spravljaš domov in šparaš zadnje dva deci). Pol se odločim pokličem ženo, da me ne bo domov in potem je to zaključeno, se ne kličeva več, ker diza ofna in Kalbo se ga nalije. V takih trenutkih čas leti in marsovec mojega kova takrat pozabi na čas. Po navadi najdem domov s taksijem, al pa najdem koga, ki pelje mene in moj avto domov, vozim pa nikoli v takem stanju, ženo pa vedno pokličem in ji povem, da je možnost da zabluzim. Ona to razume, ne zgodi se pa to vsak petek, ker se itak redko zgodi, da mi ni treba po tamalga v vrtec.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.8.2009 20:27:02   
ThinkPink
Meni pa se ne zdi nič čudnega, če moški malo zabluzi. Pri naju je tako, da on nikoli ne zabluzi, ven s prijatelji skoraj več ne hodi in tudi ko gre je točen - sploh odkar imava otroka. Jaz ga tudi sicer nikoli nisem klicala, mogoče kak sms pred spanjem, kako se ima, da sem lažje zaspala in adijo. Pri naju znam jaz prej zabluziti, ampak mu to tudi sporočim in me tudi ne kliče.

Meni se zdi, da bi prej rekla, da so moški iz Marsa, ker imajo nekaj zelo nasprotujočih se lastnosti, ki jih še nisem prav dojela. Npr. njihov pogled na pedantnost - ko čisti avto, se bo posvečal vsakemu delčku posebaj - če treba 2 uri, ko sesa stanovanje - pa kot da še v življenju ni slišal za kote (rekord - stanovanje posesano v 2,5 minute). Ali pa npr. mojemu se totalno ne da kupovati cunj zase, v trgovini zagrabi prve hlače/čevlje/karkoli vsaj prlibližno zgleda, da mu bo prav, ko pa kupuje svoje teniske za tek, pa naredi celo doktorsko disertacijo, s prodajalci se posvetuje kot da kupuje letalo. Ipd fore.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.9.2009 17:30:24   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček28

Mislim, da trditev, da smo ženske iz Venere, moški pa iz Marsa, ne drži brez veze. Ne razumem tipov...se slišiš z njim popoldne, ker so šli z dedci na špotrno prireditev in so na dobri poti, da zabluzijo, pol kasneje pa se ne oglasi..al pa če je s frendom na pijački, se ne more pred njim glih pogovarjat...
kaj menite ve?

Preberi knjigo Skrivnosti o moskih ki bi jih morala poznati vsaka zenska - Barbara De Angels.

Zanimljiva knjiga.user posted image

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.9.2009 6:44:18   
srki
Če vem, kje je, ga na kličem, drugače pa mi pošlje sms, da se je ustavil pri tem in tem in potem je to to.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?