Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 11.8.2009 12:42:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Najprej dajali Aptamil, nato Milumil, vendar ker sem potem slišala priporočila za DM-ov Babylove, smo prešaltali na le-tega... Je boljšega okusa kot prejšnja dva, pupa je lepo sprejela, lepo jo nasiti.... da o zelooo ugodni ceni (napram Aptamilu) niti ne govorim! isto v porodnišnici je dobil aptamil doma kak mesec milomil (ker smo ga uporabljal tud pri prvem in se je dobro obnesel) potem smo poskusl Babylove in ga je lepo prenašal celo kakal je boljše in tako zdej že 5 mesecev uporabljamo Babylove
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 17.8.2009 8:25:03
|
|
|
|
Melika
|
Našega je Aptamil zaprl, po Novalacu je bruhal, pristali smo na Nestle Beba in vse težave so odšle !!
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 17.8.2009 9:47:29
|
|
|
|
Hope2
|
Sem ga polno dojila, ampak zaradi refluksa sem začela zvečer dodajat apatmil AR, ki pa ga je napenjal, zato smo prešaltali na novalac AR.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 18.8.2009 2:09:53
|
|
|
|
katuska
|
A uporablja katera Bebivita1? Je vredu?
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 18.8.2009 2:18:09
|
|
|
|
Balonchy
|
Aptamil (ADC)
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko... 18.8.2009 17:50:26
|
|
|
|
pokica_
|
Naš pa je zdaj pri slabih 3 mes začel zavračat mleko; pijemo pa Aptamil iz millerja. Sem danes kupla Bebo od Nestlea, pa je celo jedel 2x danes. Ob 6h zjutraj in zdaj ob 15.30. Bomo vidli, če je razlog v mleku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?