Anonimen -> NOVA MED VAMI (1.6.2005 16:16:57)
|
Pozdravljene vse skupaj. Sem nova med vami, čeprav vas spremljam že nekaj časa, vendar nisem imela poguma se včlaniti, ker je bilo zame že preveč boleče. No da vam povem svojo zgodbo. S 01.01.2004 sva se z mojim dragim odločila za otročička in žal ni vedno tko kot načrtujemo. Vam povem da sem čisto že obupala. Bila sem na laproskopiji,histeroskopija, nazadnje HSG december 2005. Diagnoza klomifen, ki sem ga jemala pet mesecev, kljub temu, da imam potrjeno endometriozo. Vrgla sem nešteto testov stran in razočaranje je bilo iz meseca v mesec hujše, bolj boleče in žalostno, če popravici povem sem se morala sama prepričati, da itak ne bo nič in res zadnji mesec sem izklopla iz glave, se posvetila drugim stvarem,... Tudi :sloncek: sva bolj malo, mislim da v tem letu in pol najmankrat v mesecu, čeprav sva prej vstrajala vsak drugi dan, ker sem si rekla da itak ne bo nič, in prišel je čas :hudicek:, nje pa od nikoder (no šele en dan je bil mimo) in seveda hitro v lekarno po test Baby Check, ga probam in se pojavijo čisto rahli :modri::roza: ni mi bilo čisto jasno, sem si mislila, da je test pokvarjen in seveda probala še drugega, in spet isto čisto rahli črtici, ker nisem bila sigurna sem šla še po dva CB in spet čisto rahli +. Z mojim dragim kar ne moreva vrjeti, da je res možno, kajti po štirih rahlih testih pa bi res moralo nekaj biti. Vendar bom čisto vrjela in bila prepričana, da je vse to res ali samo sanjam, ko mi bo G. potrdila in bom lahko svojo tako pričakovano pikico videla na UZ in sicer 13.06. do takrat pa bom v 9nebesa9nebesa9nebesa in upam da tudi naprej! Kaj naj rečem NE OBUPATI IN ŽELIM VAM VSEM SKUPAJ DVE RAHLI ALI MOČNI :modri::roza: SAMO DA BO, čeprav je po dolgem času res težko vrjeti, DRŽIM PESTI ZA VSE NOSEČKE IN BODOČE NOSEČKE!!!! Lep pozdrav od novega sončka!
|
|
|
|