Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.8.2009 21:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče bi poskusila z indigo papirjem, pa rišeš po delih. jaz sem tako naredila in je izpadlo super. ne vem no, ideja pač. srečno
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.8.2009 22:16:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca* mogoče bi poskusila z indigo papirjem, pa rišeš po delih. jaz sem tako naredila in je izpadlo super. ne vem no, ideja pač. srečno sem razmišljala tudi to ja, ampak večjega indiga kot A4 ni možno dobiti ane?...hmm...tole po delih se mi sliši malo zamudno, ampak če drugače ne gre...
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 8.8.2009 7:23:23
|
|
|
|
Tanchy
|
Jaz sem si na trši papir sprintala motive (res, da so vsi v A4), izrezala, pa potem obrisovala na steno. Črte sem malo prilagodila, če je bila kje kakšna bolj pomembna pa sem motiv ponovno obrezala/izrezala, da sem dobila manjše koščke. Mi ni vzelo veliko časa, zdaj samo odlašam z barvanjem .
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 8.8.2009 19:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem indigo papirje z lepilnim trakom zlepla in potem prerisala. Rezultat lahko vidiš v foto albumu.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 8.8.2009 19:57:05
|
|
|
|
blaža
|
Tom Taylor maš ZS
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 12.8.2009 21:50:24
|
|
|
|
petarda
|
Chiara...super!!!!
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 14.8.2009 7:31:37
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem sprobala projektor in grafoskop, pa moram rečt, da mi projektor ni bil tolk všeč. chiara
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 24.8.2009 13:52:47
|
|
|
|
kallia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 Jaz pa sem indigo papirje z lepilnim trakom zlepla in potem prerisala. Rezultat lahko vidiš v foto albumu. Res lepa izdelava, Chiara82. Ampak na kakšnem formatu pa si potem imela sliko, da si jo lahko z indigo papirjem prerisala?
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 28.8.2009 11:13:43
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz pa ne vidim albuma od chiare sandra full luštna slikca
< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 28.8.2009 11:14:22 >
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 29.8.2009 20:46:37
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Chiara...super!!!! res odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 29.8.2009 20:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: petarda Chiara...super!!!! res odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobro je uspelo .
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 9:39:34
|
|
|
|
terida
|
Chiara, Sandra, tudi sama razmišljam o poslikavi za otroško sobo, pa me zanima katere barve sta uporabili? Nekaj sem po drugih forumih brala - priporočajo Dipi koncentrate, ki jih namešaš v Jupol. Problem je v tem, ker bi rada naredila črno obrobo (kot ve), a s temi koncentrati ne dosežeš barve takšnih intenzitet, vse je bolj pastelno (črna torej izgleda bolj kot siva). Imate kakšno idejo kaj naj? Naj samo za črno uporabim drugo barvo? Katero?
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 10:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
glede barv: jaz sem zmesala bel jupol in cist navadne tempere. pa so izpadle ful lepe, pastelne barve.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 10:20:25
|
|
|
|
terida
|
miska_mccute, super, hvala za idejo. Samo to pride prav samo za ostale barve. Kako pa naj namešam črno, da bo res črna?
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 10:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jst crne nisem uporabljala. edino ko sem slikico obkrozila. sem pa vzela cist navadno crno leseno barvico in sla veckrat čez. jst bi na tvojem mestu, ce mas vecje povrsine s crno za barvat kupila dipi alpa kak koncentrat.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 11:13:23
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: terida miska_mccute, super, hvala za idejo. Samo to pride prav samo za ostale barve. Kako pa naj namešam črno, da bo res črna? Uporabila sem samo koncentrat. Sem pa v obiju kupila tudi barve, ki so lahko koncetrat ali pa kot samostojna barva.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 7.9.2009 12:41:15
|
|
|
|
terida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Uporabila sem samo koncentrat. Sem pa v obiju kupila tudi barve, ki so lahko koncetrat ali pa kot samostojna barva. Hope2, hvala. Mislim, da je to to kar rabim. Bom v Obi skočila pogledat.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 12.9.2009 16:33:06
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy Jaz sem si na trši papir sprintala motive (res, da so vsi v A4), izrezala, pa potem obrisovala na steno. Črte sem malo prilagodila, če je bila kje kakšna bolj pomembna pa sem motiv ponovno obrezala/izrezala, da sem dobila manjše koščke. Mi ni vzelo veliko časa, zdaj samo odlašam z barvanjem . Na tak način bom jaz poskusila. Upam, da bo ratalo. Me pa zanima, katere barve ste uporabile? Sem prebrala to o jupolu + temperah, ampak to je za pastelne barve. Kaj pa tam kjer hočeš žive barve?
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 14.9.2009 13:41:30
|
|
|
|
2srcka
|
Moj zanec je po poklicu malar, in kadar se loti kakšne stenske poslikave vedno upoprablja dipi barve in jih ne meša z jupolom.
|
|
|
|
RE: preslikavanje na steno - risanje na steno... 16.9.2009 9:49:26
|
|
|
|
terida
|
Jaz imam pa še par vprašanj - glede laka Spektra Domflok, ki se ga uporablja zato, da so potem stene pralne... Torej, a ste to uporabljale? A je preveč, če ga daš na vse stene neke sobe? Mama me straši, da zid ne bo dihal... Kako zgleda, če z njim prepleskaš samo posamezne poslikave? A je videt, da ni prepleskano vse?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......