KLOMIFEN KDAJ JA IN KDAJ NE?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cica -> KLOMIFEN KDAJ JA IN KDAJ NE?? (1.6.2005 15:17:13)

Pozdravljene bodoče mamica,
:zmeden2:Dr. sem vprašala, če bi mi napisal klomifen naprej (pila sem ga en mesec za hormonske teste), pa mi je dejal, da to pijejo samo tiste, ki imajo neredno M in O. Pa kaj je to res? Sicer da mi jih na mojo željo predpiše, a je možnost večplodne nosečnostosti itd.
Pa še to. Kdaj bom hudiča dobila M po prvem mesecu klomifena da se lotimo dela??:sloncek::sloncek::sloncek: Vedno imam redno, sedaj pa zamuja. Noseča pa sigurno nisem, ker sem po HSG in mi je bilo odsvetovano:duda:.

Mediteranka -> KLOMIFEN KDAJ JA IN KDAJ NE?? (1.6.2005 15:34:15)

Klomfenski ciklusi so lahko malo razvlečeni, ni pa nujno. Sama jem že 3 mesece Klomifen in je bila :hudicek: redna, le ta mesec je vse malo čudno, da niti nisem točno vedela, kdaj je bila ovulacija in še čakam na končni rezultat tega meseca. Upam seveda na :roza:. Sicer pa sem že pred jemanjem Klomifena imela redne svoje :hudicek: in ovulacije, tako da ne dobijo tablet samo tiste, ki tega nimajo. Pač Klomifenska terapija poveča možnost zanositve pri vseh ženskah, je pa res, da se poveča verjetnost večplodne nosečnosti. Pametno je, da si meriš bazalno T, da veš, kdaj je bila ovulacija in lahko planiraš :sloncek:.

saša24 -> KLOMIFEN KDAJ JA IN KDAJ NE?? (1.6.2005 16:23:53)

kdaj in kje si imela hsg? sprašujem, ker js ga imam jutri v mb!

sorry ker sem tk radovedna.

glede klomifena pa ti povem, da js sem ga jemala 3 cikluse, po prvih dveh sem :hudicek: dobila čez dva dni, v tretjem ciklusu je pa ni blo 2 meseca, zato grem pa jutr na hsg, da vidijo kaj se dogaja z mojimi :hudicek:

lp sasa24

svizc -> KLOMIFEN KDAJ JA IN KDAJ NE?? (2.6.2005 8:25:27)

:rozica::rozica:jaz sem tudi dobila klomifen pa imam redne menstruacije in imam svoje ovulacije. ker že več kot leto in pol ne zanosim mi je dal klomifen in je reku da veliko žensk zanosi s klomifenom. bomo videli. tko da ni res da ga dobijo samo tiste ki nimajo ovulacij ali rednih m.
pozdravček:rozica::metulj::rozica:

Stran: [1]