Hofer - razgovor (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lorian -> Hofer - razgovor (1.6.2005 14:53:47)

Pozdravljene!
Dobila sem vabilo za razgovor od Hoferja.Me zanima, če je katera že bila in seveda, kako izgleda.Piše, da traja okoli 3 ure. Ja kaj pa delaš?:zaspan:
Pa kolk jih vzamejo-približno?
A se morajo tudi prodajalke usposabljat 6 mesecev?

LP

Annny -> Hofer - razgovor (1.6.2005 19:00:08)

Mi je sosed povedal, da te na tem razgovoru kar orenk izmučijo.
Da, tudi prodajalke čaka usposabljenje.
Po podatkih, ki jih imam (sosed zdaj dela pri Hoferju v Avstriji).
LP

Lorian -> Hofer - razgovor (2.6.2005 8:30:26)

A mogoče veš, če mora tudi on bit v Avstriji 6mesecev? Saj bom šla na razgovor, ampak se rada prej pripravim, da ne bom pol preveč šokirana. Pa se kaj pohvali, da je OK ali res dobi dobro plačo?
Lepo prosim, daj ga malo zaslišat!
Doma imam namreč 4 in 1 leto stara sončka, pa jih nebi kar tako pustila. Seveda še vprašanje, če bom sploh dobila!
Pustimo času čas, pa bo!
LP

leyla -> Hofer - razgovor (2.6.2005 12:54:01)

Zdravo
tudi jaz sem dobila za razgovor in ga je potrebno potrditi pa mislim da čtevilka ki so jo navedli ni prava, pa me zanima če imaš mogoče ti dosegljivo številko.
Najlepša hvala, lep pozdrav

Lea

Lorian -> Hofer - razgovor (2.6.2005 13:02:13)

Zdravo!
Jaz sem zdajle glih klicala. Najprej je bilo zasedeno,oz.nedosegljiva, pa sem poklicala čez 2 min. in sem dobila.Hvala bogu je na drugi strani govorila slovensko, ker o nemščini nimam pojma.Kdaj imaš razgovor? Jaz 17.06. ob 11.30

leyla -> Hofer - razgovor (3.6.2005 11:08:24)

oj
jaz imam razgovor 15.6. ob 9ih ampak na Bledu, sem se prijavla za Lesce, kateri konec pa ti?

Lorian -> Hofer - razgovor (3.6.2005 12:17:00)

Sem misla, da si iz našga konca.Celje! Pa nič hudga, mogoče se pa v Avstriji vidima.
A si dobila vezo?
Daj, prosim,ko boš prišla iz razgovora malo pokomentiraj, res me ful zanima kako je!
Baje, da je v Mariboru že bil, sam se ni nobena javla, da bi kaj povedala.Mogoče je pa tako kot Amway, ko ne smeš nič povedat!:)-

leyla -> Hofer - razgovor (3.6.2005 15:19:22)

OJLA
Ti sporočim kako pa kaj bo.
Lep pozdrav
Lea

Stran: [1]