Bolečine v stegnu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Vinjeta -> Bolečine v stegnu (7.8.2009 11:24:39)

Živjo,
ker nisem našla nič podobnega, vas sprašujem, če ima morda katera enake bolečine in kaj lahko to pomeni. Sem en teden pred rokom (drugič noseča) in zadnje dni me vsake toliko časa močno zaboli v stegnu. Nerodno je, ko hodim in potem, ko me zaboli, nogo kar vlačim za seboj [sm=zmeden.gif]. Se še kateri to dogaja? Poleg tega se pa pojavljajo še bolečine, kot nekakšno špikanje v nožnici; to naj bi se otroček kao počasi vstavljal ali kaj ...
Lp,T

t5t6 -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 11:52:41)

Mene pa je med 23 in 24 tednom tudi ful bolelo stegno, ampak samo, ko sem se usedla ali pa dvignila, ko sem hodila ali stala je bilo ok, potem je to prenehalo. Jaz mislim, da je ta bolečina zaradi širjenja in da bo vse minilo po porodu.

Anonimen -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 12:41:10)

Jaz sem 3 tedne pred rokom pa me tudi matrajo bolečine v levem stegnu,ko hodim ali pa ponoči ko že dolgo ležim na levi strani. Pa že mora biti tako. Tudi v nožnici me špika, nabolj, ko se premetava, kot bi me boksal noter ali pa ko hodim, kot bi vse dol tiščalo. Po mojem čist normalna stvar, samo malo neprijetna, sploh ko hodim kot račka okol.[sm=smiley1.gif]

kalypso -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 15:13:23)

o moj bog, jaz sem v 31. tednu in že cel teden stokam cele noči ko se niti obrnit ne morem več normalno v postelji, niti vstati iz stola,... boli me desna noga od trtice do kolena, kot da bi mela pretegnjene in potrgane vse vezi v njej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 15:17:37)

baje da otrocek pritiska na zivec. tudi meni se dogaja isto. sem 14 dni pred rokom.

spps -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 15:32:23)

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

baje da otrocek pritiska na zivec. tudi meni se dogaja isto. sem 14 dni pred rokom.
bebek se veča in včasih leži tako,da pritisne na kakšen živec -punce te bolečine bodo kmal za vami :D

teta tulpa -> RE: Bolečine v stegnu (7.8.2009 22:16:43)

Jaz sem mojo G vprašala, če se da kaj narediti, da nebi tako zoprno bolelo in mi je rekla, da otroček tako leži in pritiska na živec, ter da se ne da pomagati z nobeno stvarjo, razen, če malo odmikaš položaj otročka. Ampak jaz se tega ne upam. Mi je pa priporočala, naj ne ležim preveč ampak naj se še več gibljem :(. prav zoprno.

TRILLI -> RE: Bolečine v stegnu (10.8.2009 8:42:40)

Ojla!
Meni se dogaja isto, čez dan in ponoči. Noseča sem 38 tednov. Spim zelo malo že 3 tedne. Ves čas nekaj razmišljam, pa si predstavljam, kako naj bi vse skupaj šlo. Če me kaj zaboli že razmišljam, če je to to. Bom pa rodila 2. Bo katera rodila v Postojni?

Vinjeta -> RE: Bolečine v stegnu (14.8.2009 22:44:50)

Ojla!
Samo, da vam sporočim ... takoj naslednji dan sem rodila. [sm=smiley1.gif] Juhej!

Stran: [1]