[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.6.2005 14:17:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

valentina. -> Boleče mednožje? (1.6.2005 14:53:11)

Mene tudi boli sramna kost že kar nekaj časa, enkrat več, drugič manj. Najhuje pa je, ko nekaj časa ležim ali sedim. Pol se je pa težko naglihat :ups:, kot kakšna nonica ...Sem tudi jaz povedala svojemu G, in je rekel da je to normalno. Šele potem sem videla da ima marsikatera to težavo. Bo že ...

LP, valentina

pravljica -> Boleče mednožje? (1.6.2005 15:27:56)

ja, tudi jaz imam že kar nekaj časa to težavo, ki pa je tudi edina v moji nosečnosti...včasih je huje, včasih malo bolje...najhujše je ponoči, ko se je treba obrnit z boka na drugo stran

Blink1 -> Boleče mednožje? (1.6.2005 15:48:53)

Mene je isto bolelo:zmeden: Ya vraga, sem mislila da je kaj narobe...Pa so mi povedali, da se v bistvu medenicne kosti sirijo in pripravljajo na porod.

To ni nic hudega...je pa neprijetno:hudicek: Jay sem enkrat za psom skocila, pa sem mislila, da me bo raztrgalo.:ups:

SashaB -> Boleče mednožje? (1.6.2005 16:10:56)

Tudi mene je bolelo nekje v sramni kosti. :(( Začelo se je nekje v sredini nosečnosti pa mi ni bilo nič jasno saj sem bila še skoraj brez trebuščka. Še huje pa je bilo po daljših sprehodih (čeprav samo po ravnem) in ko sem bila utrujena. Sem full težko premikala noge. :sloncek:

Res je vse povezano s premikanjem kosti in šibenjem sklepov. Po priporočilu fizioterapevtke sem si šla kupiti pas (pa ne za podporo trebuha, kot je narisano na škatli, vendar za okoli ritke). Sem ga uporabljala na sprehodih itd in je dejansko pomagalo. Ti malo medenico in vse mišice drži v ravnovesju in jih pomaga podpirati.:metulj:

Sedaj je dosti bolje. 37t :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.6.2005 16:25:41)

Pia73 -> Boleče mednožje? (1.6.2005 21:26:34)

Tudi meni se to dogaja in sicer v drugi nosečnosti, v prvi se mi ni.

Olivija -> Boleče mednožje? (2.6.2005 0:46:54)

jah, jaz moram ponoči prav premislit, če se res hočem obrnit na drugo stran, ker me tako boli tam dol okol medeničnih kost. Sem si pa zdaj kupila blazino za dojenje in jo trenutno uporabljam za spat :bravo: - ful pomaga (si jo zatlačim med noge.

Zadnjič sem pa po vseh štirih zlezla v tamalino cev od šotora in me je tud ful bolel pod trebuhom :(( - sem komaj ven prilezla, taka telovadba res ni primerna.

Še mal potem pa dopust...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.6.2005 13:54:07)

Stran: [1]