veronikab -> RE: alarm za dojenje (6.8.2009 22:07:52)
|
k.tja - moj mali je star 3 mesece in ga dojim, ko on to hoče. Ne oziram se na čas. Včasih je to tudi cartanje, pa si mislim, da so to itak najlepši trenutki, ki jih sedaj imava in da bo ta čas še kako hitro minil. Da odgovorim malce natančneje: 1. ko začne jokati? Ne vedno, saj sem ga sedaj pogruntala, da jokati začne tudi, ko ga npr. pestovam in ga odložim. Pol ga poskušam zamotiti s kakšno igračko ali pa ga spet dvignem. 2. ko se komaj zbudi in še v spanju išče joško? U, ja. To pa definitivno ponoči. Če se le da, mu ne dovolim, da bi se popolnoma zbudil, saj v polsnu lepše sesa, pa tudi lažje zaspi nazaj.[sm=bravo.gif] 3. ko morate na pot ali ven pa mu ponudite, da se ne bi začel jokati ravno ko bi se usedli v avto ali zapeljali iz hiše, bloka,...? Ja, vedno preden gemo na pot, se podojimo in previjemo, da ne bi že za naslednjim vogalom ail jok in stok. 4. ko je čas za to (na uro!)? Pri nama to nikoli ni bilo na sporedu. Dojenje na 3 ali pa 4 ure, nama enostavno ne gre. Sicer pa tudi mi odrasli nismo lačni na 3 ure, a ne? Jaz poslušam svojega otroka in ga hranim po potrebi.
|
|
|
|