Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 20:34:41
|
|
|
|
tasa_m
|
yania .. jaz ji zmiksam, čeprav mi vsi pravijo da naj samo zmučkam, ker drugač nebo znala pol koščkev dol požirat Ma ko ji dam pretlačeno zelenjavo, se misli revica zadrgnit, kako dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 20:36:21
|
|
|
|
ema tiara
|
mi smo dobili drugo pikico,je bil priden,ko je piknil je čist malo zajokal potem pa samo smejal smo pa veliki 65cm in težki 7560g. pozdravljene vse nove marčevke...gram na fb krave nafojtrat in rože zalit pa se vam mogoče kasneje še kaj pridružim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 20:38:00
|
|
|
|
mediuhec
|
yania: jaz mu pa pretlačim skozi "prešo" za česen, tko da ni čist zmiksano. je pa kakor kdaj, včasih 60 ml, drugič pa 150
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 20:39:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi smo dobili drugo pikico,je bil priden,ko je piknil je čist malo zajokal potem pa samo smejal smo pa veliki 65cm in težki 7560g.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 20:55:36
|
|
|
|
trezika
|
doobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer veeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:18:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika doobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer veeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeer čeeeer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:18:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi smo dobili drugo pikico,je bil priden,ko je piknil je čist malo zajokal potem pa samo smejal smo pa veliki 65cm in težki 7560g.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:20:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Miksanje GH- jaz pa različno....če so bučke mu zmiksam, da se semena ne čutijo, če je jabolko, hruška, korenček, sladki krompir pa ne...pa kar z onim za pire delati pretlačim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:21:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps- hvala tebi za KLIK! Če pa je bila Najaa res prijazna do mene in mi je vse lepo razložila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:33:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 mamica00 dobrodošla med čvekami prijeten čvek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:34:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kaj danes, ko je ponedeljek, pa imamo vse neko čistilno akcijo? jaz perem že 3.stroj in zadnji za danes; je pa Lea spet nazaj stara Lea zdaj ko smo doma in je že debelo uro v svojem ležalniku in se igra z lokom; mami pa v akciji...... MamaM, lepo, da si spet z nami. a je mela Lea kej težav s spremembo okolja? felix, ja in ne, če si jo recimo pustil samo v kuhinji al v spalnici je zagnala vik in krik pa tudi v vozičku ni hotla kaj dosti bit, po rokah smo jo kr velik imeli da smo nekak čez dan šli skozi, ponoči je pa spala sam ne tko kot doma, se je zbujala 1x - 2x ponoči za jest; včeraj in danes pa je spet stara Lea
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:34:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene marčevke! Tudi jaz sem marčevka in vas že kar nekaj časa berem. Pa bi se vam rada pridružila. Moja Lara je rojena 14. 3. 2009, težka je bila 3540g in dolga 50 cm. Prva posvetovalnica 3850g in 53 cm, druga posvetovalnica 6250g in 62 cm, tretjo pa imama 12.8. dobrodošla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:34:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene marčevke! Tudi jaz sem marčevka in vas že kar nekaj časa berem. Pa bi se vam rada pridružila. Moja Lara je rojena 14. 3. 2009, težka je bila 3540g in dolga 50 cm. Prva posvetovalnica 3850g in 53 cm, druga posvetovalnica 6250g in 62 cm, tretjo pa imama 12.8. dobrodošla zadnje čase pa imamo naval novih marčevk fino, ker se nam je seznam že nekam krajšal, sem se že bala, da bomo na koncu gor samo še Najaa, spps in jaz aja, pa Majale, ki bo vse druge dol zmetala pa mene si pozabila...sem kar pogosto tu! jaz sem tudi tukiiiiiii, tak da ostajam na seznamu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:35:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa kako gre uvajanje GH? je kaj boljše kot prvi dan, mislim da si rekla, da ti korenčka noče.... Tu na morju imam eno sosedo ki ima leto in pol starega in je rekla, da naj Timonu ne miksam, le pretlačim, če mi tako lepo je...no jaz mu kar zmiksam, ker se res spači, če mu ne....je pa rekla, da ji je P rekla, da je to normalno in da vsakemu na začetku hoče malo na bruhanje jit, potem pa se navadi...a ve miksate, al samo pretlačite..... Timon ima raje kuhano zelenjavo, toplo, to ful je....če pa je banana pa še kaj zraven, pa kar kot bi mu žeble dajala....no sej potem mu zalaufa.... Korenčka noče, hruška ji tud ni bla všeč, banana pa še kar. Jaz sam pretlačim, ampak očitno bo treba Niki miksat. Ne vem še. Bom probala še s steklenim ribežnom, ker z njim naribano sadje je ful dobro.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 10.8.2009 21:36:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:47:53
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:50:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa kako gre uvajanje GH? je kaj boljše kot prvi dan, mislim da si rekla, da ti korenčka noče.... Tu na morju imam eno sosedo ki ima leto in pol starega in je rekla, da naj Timonu ne miksam, le pretlačim, če mi tako lepo je...no jaz mu kar zmiksam, ker se res spači, če mu ne....je pa rekla, da ji je P rekla, da je to normalno in da vsakemu na začetku hoče malo na bruhanje jit, potem pa se navadi...a ve miksate, al samo pretlačite..... Timon ima raje kuhano zelenjavo, toplo, to ful je....če pa je banana pa še kaj zraven, pa kar kot bi mu žeble dajala....no sej potem mu zalaufa.... Korenčka noče, hruška ji tud ni bla všeč, banana pa še kar. Jaz sam pretlačim, ampak očitno bo treba Niki miksat. Ne vem še. Bom probala še s steklenim ribežnom, ker z njim naribano sadje je ful dobro. ja, to sem hotla vprašat, kje se kupi ta steklen ribežen? a ga majo npr. v Merkurju?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:52:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi) no, povej kej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:53:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi) no, povej kej pa začni danes ti prva da nebom stalno jaz med taglasnimi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:54:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, sem te hotela vprašat, če bo mi tist napis na bodyu kaj barval,če perem na 30? Al je bolje dat zraven lovilca barv??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:55:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, to sem hotla vprašat, kje se kupi ta steklen ribežen? a ga majo npr. v Merkurju? V intersparu ga imajo. V Lj BTC ziher. Hec je bil ko ga v koprskem intersparu niso mel in sem nekaj prijateljicam v Lj kupovala ribežne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:56:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi) no, povej kej pa začni danes ti prva da nebom stalno jaz med taglasnimi Lahk jaz začnem?? Mi2 sva bla pa na pici! Aja, Piruri pravi, da bodyje lahko ziher opereš na 30, brez stahu. Mislim, da imata s felix iste barve.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:56:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, sem te hotela vprašat, če bo mi tist napis na bodyu kaj barval,če perem na 30? Al je bolje dat zraven lovilca barv?? ne, ne bo se ti, jaz sem vse bodije, ki sem jih Juretu barvala, oprala, pa ni šlo nič stran. Samo v sušilca jih pa res ne bom metala, ker mislim, da je notri prevroče in bi se konture lahko odlepile s časom.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:57:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, to sem hotla vprašat, kje se kupi ta steklen ribežen? a ga majo npr. v Merkurju? V intersparu ga imajo. V Lj BTC ziher. Hec je bil ko ga v koprskem intersparu niso mel in sem nekaj prijateljicam v Lj kupovala ribežne. jest pa ne hodim v špar, a ga boš še men prinesla? sej se hecam, da ne boš resno misla :P
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:58:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi) no, povej kej pa začni danes ti prva da nebom stalno jaz med taglasnimi Lahk jaz začnem?? Mi2 sva bla pa na pici! Aja, Piruri pravi, da bodyje lahko ziher opereš na 30, brez stahu. Mislim, da imata s felix iste barve. o, si na tekočem mava ja, iste barve, sej mi jih je Piruri priporočila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 21:59:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahk jaz začnem?? Mi2 sva bla pa na pici! Aja, Piruri pravi, da bodyje lahko ziher opereš na 30, brez stahu. Mislim, da imata s felix iste barve. kaj pa sprašuješ,če pa itak že si začela.. Jaz pa sem jedla za večerjo golaž z testeninami od kosila. Je moj pohvalo kako je golaž dober. Ampak mu nisem povedala,da je golaž iz Hoferja Hvala lepa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Partnerhmm...Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?da (
9%)
mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (
32%)
ne (
59%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!