|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.8.2009 20:34:41   
tasa_m
yania .. jaz ji zmiksam, čeprav mi vsi pravijo da naj samo zmučkam, ker drugač nebo znala pol koščkev dol požirat user posted image Ma ko ji dam pretlačeno zelenjavo, se misli revica zadrgnit, kako dela user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.8.2009 20:36:21   
ema tiara
mi smo dobili drugo pikico,je bil priden,ko je piknil je čist malo zajokal potem pa samo smejaluser posted image user posted image smo pa veliki 65cm in težki 7560g.
pozdravljene vse nove marčevke...gram na fb krave nafojtrat in rože zalit pa se vam mogoče kasneje še kaj pridružimuser posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.8.2009 20:38:00   
mediuhec
yania: jaz mu pa pretlačim skozi "prešo" za česen, tko da ni čist zmiksano. je pa kakor kdaj, včasih 60 ml, drugič pa 150

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.8.2009 20:39:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi smo dobili drugo pikico,je bil priden,ko je piknil je čist malo zajokal potem pa samo smejaluser posted image user posted image smo pa veliki 65cm in težki 7560g.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.8.2009 20:55:36   
trezika
doobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer veeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeer user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.8.2009 21:18:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

doobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer veeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeeer user posted image

čeeeer! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.8.2009 21:18:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.8.2009 21:20:20   
KOKICA32
Miksanje GH-  jaz pa različno....če so bučke mu zmiksam, da se semena ne čutijo, če je jabolko, hruška, korenček, sladki krompir pa ne...pa kar z onim za pire delati pretlačim...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.8.2009 21:21:28   
KOKICA32
Spps- hvala tebi za KLIK! user posted image Če pa je bila Najaa res prijazna do mene in mi je vse lepo razložila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.8.2009 21:33:53   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

mamica00 dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prijeten čvek user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.8.2009 21:34:01   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kaj danes, ko je ponedeljek, pa imamo vse neko čistilno akcijo?
jaz perem že 3.stroj in zadnji za danes;
je pa Lea spet nazaj stara Lea zdaj ko smo doma in je že debelo uro v svojem ležalniku in se igra z lokom; mami pa v akciji......

MamaM, lepo, da si spet z nami. a je mela Lea kej težav s spremembo okolja?

felix, ja in ne, če si jo recimo pustil samo v kuhinji al v spalnici je zagnala vik in krik pa tudi v vozičku ni hotla kaj dosti bit, po rokah smo jo kr velik imeli da smo nekak čez dan šli skozi, ponoči je pa spala sam ne tko kot doma, se je zbujala 1x - 2x ponoči za jest; včeraj in danes pa je spet stara Lea

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.8.2009 21:34:09   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Pozdravljene marčevke!
Tudi jaz sem marčevka in vas že kar nekaj časa berem. Pa bi se vam rada pridružila.
Moja Lara je rojena 14. 3. 2009, težka je bila 3540g in dolga 50 cm.
Prva posvetovalnica 3850g in 53 cm, druga posvetovalnica 6250g in 62 cm, tretjo pa imama 12.8.

dobrodošla user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.8.2009 21:34:18   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Pozdravljene marčevke!
Tudi jaz sem marčevka in vas že kar nekaj časa berem. Pa bi se vam rada pridružila.
Moja Lara je rojena 14. 3. 2009, težka je bila 3540g in dolga 50 cm.
Prva posvetovalnica 3850g in 53 cm, druga posvetovalnica 6250g in 62 cm, tretjo pa imama 12.8.

user posted image user posted image user posted image  dobrodošla

zadnje čase pa imamo naval novih marčevk user posted image  fino, ker se nam je seznam že nekam krajšal, sem se že bala, da bomo na koncu gor samo še Najaa, spps in jaz user posted image user posted image user posted image  aja, pa Majale, ki bo vse druge dol zmetala user posted image

pa mene si pozabila...sem kar pogosto tu! user posted image

jaz sem tudi tukiiiiiii, tak da ostajam na seznamu user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.8.2009 21:35:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa kako gre uvajanje GH? je kaj boljše kot prvi dan, mislim da si rekla, da ti korenčka noče....
Tu na morju imam eno sosedo ki ima  leto in pol starega user posted image  in je rekla, da naj Timonu ne miksam, le pretlačim, če mi tako lepo je...no jaz mu kar zmiksam, ker se res spači, če mu ne....je pa rekla, da ji je P rekla, da je to normalno in da vsakemu user posted image  na začetku hoče malo na bruhanje jit, potem pa se navadi...a ve miksate, al samo pretlačite.....
Timon ima raje kuhano zelenjavo, toplo, to ful je....če pa je banana pa še kaj zraven, pa kar kot bi mu žeble dajala....no sej potem mu zalaufa....

Korenčka noče, hruška ji tud ni bla všeč, banana pa še kar. Jaz sam pretlačim, ampak očitno bo treba Niki miksat. Ne vem še.
Bom probala še s steklenim ribežnom, ker z njim naribano sadje je ful dobro.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 10.8.2009 21:36:32 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.8.2009 21:47:53   
tasa_m
kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi)user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.8.2009 21:50:01   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa kako gre uvajanje GH? je kaj boljše kot prvi dan, mislim da si rekla, da ti korenčka noče....
Tu na morju imam eno sosedo ki ima  leto in pol starega user posted image  in je rekla, da naj Timonu ne miksam, le pretlačim, če mi tako lepo je...no jaz mu kar zmiksam, ker se res spači, če mu ne....je pa rekla, da ji je P rekla, da je to normalno in da vsakemu user posted image  na začetku hoče malo na bruhanje jit, potem pa se navadi...a ve miksate, al samo pretlačite.....
Timon ima raje kuhano zelenjavo, toplo, to ful je....če pa je banana pa še kaj zraven, pa kar kot bi mu žeble dajala....no sej potem mu zalaufa....

Korenčka noče, hruška ji tud ni bla všeč, banana pa še kar. Jaz sam pretlačim, ampak očitno bo treba Niki miksat. Ne vem še.
Bom probala še s steklenim ribežnom, ker z njim naribano sadje je ful dobro.

ja, to sem hotla vprašat, kje se kupi ta steklen ribežen? a ga majo npr. v Merkurju?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.8.2009 21:52:32   
felix7

kaj zaj a bo kak pameten čvek al moram predčasno v posteljo?? (no, saj škodlo mi nebi)user posted image

no, povej kej user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.8.2009 21:53:57   
tasa_m

pa začni danes ti prva user posted image da nebom stalno jaz med taglasnimi user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.8.2009 21:54:52   
tasa_m
Aja, sem te hotela vprašat, če bo mi tist napis na bodyu kaj barval,če perem na 30? Al je bolje dat zraven lovilca barv??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.8.2009 21:55:30   
Najaa

ja, to sem hotla vprašat, kje se kupi ta steklen ribežen? a ga majo npr. v Merkurju?

V intersparu ga imajo. V Lj BTC ziher. Hec je bil ko ga v koprskem intersparu niso mel in sem nekaj prijateljicam v Lj kupovala ribežne. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.8.2009 21:56:38   
Najaa

pa začni danes ti prva user posted image da nebom stalno jaz med taglasnimi user posted image

Lahk jaz začnem??

Mi2 sva bla pa na pici! user posted image

Aja, Piruri pravi, da bodyje lahko ziher opereš na 30, brez stahu. Mislim, da imata s felix iste barve.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.8.2009 21:56:59   
felix7

Aja, sem te hotela vprašat, če bo mi tist napis na bodyu kaj barval,če perem na 30? Al je bolje dat zraven lovilca barv??

ne, ne bo se ti, jaz sem vse bodije, ki sem jih Juretu barvala, oprala, pa ni šlo nič stran. Samo v sušilca jih pa res ne bom metala, ker mislim, da je notri prevroče in bi se konture lahko odlepile s časom.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.8.2009 21:57:42   
felix7

V intersparu ga imajo. V Lj BTC ziher. Hec je bil ko ga v koprskem intersparu niso mel in sem nekaj prijateljicam v Lj kupovala ribežne. user posted image

jest pa ne hodim v špar, a ga boš še men prinesla? user posted image user posted image user posted image sej se hecam, da ne boš resno misla :P

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.8.2009 21:58:18   
felix7

Lahk jaz začnem??

Aja, Piruri pravi, da bodyje lahko ziher opereš na 30, brez stahu. Mislim, da imata s felix iste barve.

o, si na tekočem user posted image mava ja, iste barve, sej mi jih je Piruri priporočila

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.8.2009 21:59:41   
tasa_m
Lahk jaz začnem??

kaj pa sprašuješ,če pa itak že si začela.. user posted image

Jaz pa sem jedla za večerjo golaž z testeninami od kosila. Je moj pohvalo kako je golaž dober. Ampak mu nisem povedala,da je golaž iz Hoferja user posted image

Hvala lepa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!